IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 септември

5 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

След получаване на информация, която отдавна чакате, ще можете да се заемете с уреждането на юридически проблем. Ако за целта се налага да предприемете пътуване, не го отлагайте. Ще можете да го избегнете само ако имате доверен човек, на когото да поверите работата.

Телец

По стечение на обстоятелствата ще се наложи да се включите в някакво обществено мероприятие. Действията ви ще бъдат забелязани, оценени и съпроводени с комплименти. Приемете ги с умерен ентусиазъм.

Близнаци

Непредвидена, но твърде примамлива възможност за уговаряне на нова сделка ще ви ангажира изцяло. Вероятно ще е свързана с кратко пътуване на сравнително далечно разстояние. Едновременно с него ще можете да направите и разходка с опознавателна цел до място, на което никога не сте ходили.

Рак

Ще ви посетят гости отдалече или ще получите покана за гостуване, предполагащо дълъг път, най-вероятно извън страната. И в двата случая емоциите ще са запомнящи се, а приключението, макар и уморително, ще е повече от приятно.

Лъв

Действайте активно, но без да се престаравате. Не прекалявайте, представяйки собствените си успехи. Фактите и резултатите ще кажат за вас много повече от авторекламата ви.

Дева

Прекалената ви прецизност и взискателност към останалите членове на колектива може да предизвика конфликти. Не си присвоявайте ръководни функции, ако нямате такива. Проверявайте резултатите от чуждата работа само в случай, че се налага да ги използвате за своята.

Везни

Не привличайте вниманието. Постарайте се да останете в сянка и на заден план, даже когато ви хвалят. Освен хората, които ви подкрепят, присъствието ви ще забележат и такива, които с радост биха ви навредили.

Скорпион

Комбинирайте интелектуалната работа с физически занимания. Поддържайки стабилна спортна форма ще си осигурите стабилен тонус и висока работоспособност. Постарайте се да общувате предимно с хора, с които ви свързва общ начин на мислене.

Стрелец

Оценката ви за фактите е изключително точна и реалистична. Успеете ли да ги анализирате задълбочено, ще намерите начин да напреднете с проекти, които от доста време изостават и към момента не носят печалби, но са на прага да започнат да причиняват загуби.

Козирог

Желанията и възможностите ви са в синхрон. Осъществяването на замислите зависи предимно от правилното разпределение на ресурсите и организацията на подготвителните процеси. Ориентирайте старанието си в тази посока.

Водолей

Професионалните дискусии ще са върху предложения за разширяване, обновяване или реконструиране на работните процеси. Обърнете внимание на човешкия фактор и евентуалната подготовка на кадрите за работа с нововъведенията.

Риби

Творческият ви потенциал е силен, убедителни сте и красноречиви. Използвайте дори минималните възможности по време на оперативен брифинг да представите още веднъж за изпълнение свои идеи, които преди време не са получили одобрение. Какъвто и да е резултатът, поне ще сте напомнили за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари