IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лунно затъмнение в Телец – какво да очаквате?

5 ноември 2022 19 30

То ще бъде кърваво и се очаква на 8 ноември

IStockphoto

IStockphoto

Лунното затъмнение в Телец е едно от най-важните астрологични събития за ноември. То се очаква на 8 ноември и е чудесна възможност за духовна трансформация.

Според астролозите, всички ще усетим в различна степен силата на това лунно затъмнение. Разбира се, за някои ще има известна доза драма. Но дори и тя не е случайна, защото Вселената иска да ни накара да обърнем повече внимание на някои области от живота ни и постепенно да се променим, за да се чувстваме по-удовлетворени от живота.

Със Слънцето в страстните води на Скорпион, срещу Луната в Телец, свързвайки се със Северния и Южния възел, мнозина в зодиака ще бъдат повлияни от двойствеността на лунното затъмнение и ще се научат да контролират по-добре желанията си, за да заживеят в синхрон със своята автентична природа.

Месечен хороскоп за ноември – какво да очаква всяка зодия?

Седмичен хороскоп – какво чака всяка зодия?

Какво да очаквате от кървавото затъмнение в Телец?

Както може би предполагате, на 8 ноември не бива да давате обещания, които няма да изпълните. За предпочитане е да не сключвате договори и да не се захващате с нови начинания, за да не сгрешите или да бъдете измамени. Не са изключени конфликти с близки и колеги.

новолуние, жена,

IStock

Тъй като енергиите на Луната са свързани с оста Телец-Скорпион, препирните между хората ще са на тема собственост, сексуално удоволствие, ценности, взаимоотношения, пари, просветление, откровение. Но от друга страна ще става дума още за сила и прераждане. Венера и Марс управляват Телец-Скорпион. Това е свързано с привързаността и обвързването, собствеността, ревността, секса, изоставянето, преобразуването на сянката и осигуряването на нуждите на човек от грижи и хранене, които са адекватно и последователно посрещнати.

Някои представители на зодиака ще усетят значителни промени в партньорствата, ще станат по-чувствителни и ще направят знакови разкрития именно по време на ноемврийското лунно затъмнение. Хубаво е да избягват манипулативни тактики и да прочистят ума и сърцето си от неща, които трябва да оставят в миналото.

Лунното затъмнение носи и ново начало

Кървавото затъмнение на 8 ноември ще отвори очите на доста хора и след отминаването му те ще имат куража за нова страница от живота си. Някои ще добият повече сила и ще проникнат в емоционалната динамика на своето обкръжение. Меркурий е в сърцето на Слънцето, задълбочавайки личната интуиция. В Скорпион и двете планети внасят проникновено осъзнаване на емоционалната динамика на настоящите и минали обстоятелства. В допълнение, заобикалящите ни аспекти излагат на показ фантазии и прекалено идеализирани възприятия. Това ще накара хората от някои зодии да се изправят срещу своето собствено Аз.

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

5-те най-токсични зодии

4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си

Като цяло се очакват нови прозрения и така необходимото за доста хора изцеление. Именно то е най-хубавото нещо, което затъмнението може да ни донесе, посочва астрологът Трейси Ан.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари