IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-уязвимите знаци в зодиака?

26 ноември 2022 19 30

Понякога суровата външност крие деликатна душа

Istock

Istock

Повечето хора възприемат уязвимостта като емоционална слабост, други пък смятат, че тя е нещо хубаво. Факт е, че се изисква истинска смелост да можеш да покажеш истинското си лице пред света като често по-уверените хора са по-открити относно своите чувства и емоции. Те са по-склонни да поемат риск и да ги разкрият, дори това да им донесе разочарования. Но понякога най-уязвимите хора са точно онези, които не го осъзнават и които се смятат за силни. Нека видим кои знаци в зодиака са най-уязвими, според астролозите.

Дева

Девите са перфекционистите на зодиака. Те са живата съпоставка между това да бъдеш стабилен земен знак и в същото време променлив. Това несъответствие кара хората от този знак да се чувстват уязвими, когато житейските им планове излизат от отъпкания път. Част от техния перфекционизъм обаче е никога да не показват слабост, така че вероятно никога няма да забележите колко всъщност ранима е Девата.

Овен

Този страстен знак жадува за внимание, но се бори да бъде независим – и цялата тази пламенна амбиция може да доведе до лоши житейски избори и импулсивно поведение. Може би си мислите, че дръзкият Овен не е уязвим, но грешите. Този знак е податлив на неща като схеми за бързо забогатяване. Той се впуска в нещата, преди да е разгледал всички страни и преди да е обмислил всички възможни варианти и именно затова често се пари.

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

Смъртните грехове на всяка зодия: За какво ще зарежат любимия?

Лъв

Лъвът е роден лидер. Той има куп креативни идеи и не обича нищо повече от това да бъде в светлината на прожекторите. Но когато не успее да се превърне в център на вниманието, Лъвът започва да се чувства потиснат и несигурен в себе си, а това го смазва. Благосъстоянието на този знак зависи от положителните възприятия на другите за него, така че когато той е компрометиран или не е достатъчно харесван и уважаван, той става слаб и започва да се чувства неразбран или забравен.

Скорпион

Като воден знак, Скорпионът е преди всичко емоционален, но той работи неуморно, за да крие тази своя уязвимост от другите. Скорпионът обича да се представя пред света като силен психически човек, който дори на моменти е прекалено груб. Това обаче е просто емоционална стена, която той изгражда около себе си, за да се защити. Когато чувствата на един Скорпион са наранени, той по-скоро е склонен да се нахвърли срещу другите, вместо да говори за проблемите си. Постоянното прикриване на истинските му чувства е това, което дава на този знак репутацията на мистериозен и потаен.

Риби

Рибите са мечтателите на зодиака. Те обикновено гледат на света през розови очила. Те са от типа хора, които прибират бездомни животни или помагат на непознат в нужда. Именно това обаче често ги превръща в жертви на други хора, които се опитват да се възползват от тях. В сравнение с другите водни знаци – Рак и Скорпион, Рибите нямат твърди външни черупки за защита и затова често изглеждат напълно беззащитни. Те са склонни да поглъщат емоциите на другите, а щедростта им е безкрайна. Те често използват въображението си, за да избягат от жестокия, суров свят и да се откъснат от реалността.

Рак

Може би не е изненада, че това е най-емоционалната зодия, а и най-уязвимата. Управлявани от мистериозната и променлива Луна, Раците трудно държат тревогите и несигурността си под контрол и са много лесно раними. Тази тяхна уязвимост ги кара да разчитат в голяма степен на приятели и семейство за емоционална подкрепа. Но това също означава, че всеки признак на отхвърляне или пренебрежителни действия към тях ще ги накара да се свият обратно в черупката си.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари