IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелство с едно наум: Шест зодии при дамите, с които трябва да се внимава

3 юни 2023 19 30

Не всички зодии знаят как да бъдат истински приятели

Снимка: Istock

Намирането на истински приятел, на когото можете да разчитате в трудни моменти, е голям успех. Но с какво можем да се сблъскаме, когато разказваме най-съкровените неща на приятелките си? Завист и желание да се попречи на успеха ни, клюки и осъждане – никой не знае какво да очаква дори от най-близките. Астролозите твърдят, че трябва да имаме едно наум на кого споделяме и според зодията на човека, като посочват шест рискови знака.

Овен

Приятелката Овен е темпераментна, доста гореща и импулсивна дама. Ако внезапно застанете на пътя на такава жена, тогава тя умело ще ви заобиколи, ще премине и дори няма да забележи. Емоциите завладяват представителите на този знак, ядосани, не сдържат думите, охотно влизат в конфликти и лесно могат да бъдат груби. Определено няма да скучаете с такава приятелка – можете да преминете през огън и вода с нея. В същото време може да е безполезно да им докажете, че не сте виновни за тази или онази ситуация. Тяхната експлозивна природа просто няма да позволи това да бъде направено, винаги ще бъдете последният и в крайна сметка ще станете най-лошият враг. Приятелката Овен ще се радва да ви разкаже за себе си, но може изобщо да не се интересува от вашите проблеми.

Близнаци

Ако във вашата среда има приятелка Близнаци, тогава знаете, че такива момичета са лесни за общуване, но не забравяйте: те ще поддържат връзка, докато това е от полза за тях, а след това може да бъде много трудно да се поддържа тяхното внимание. Те обичат да обещават, да казват това, което събеседникът иска да чуе, но в същото време винаги ще останат на мнението си и във всеки случай ще намерят много извинения защо не са изпълнили дадената ви дума. Можете да накарате такъв приятел да се вслушва в себе си само с истории и теми, които го интересуват, в противен случай бързо ще го уморите и отегчите.

Лъв

Ярките представителки на този знак обичат да заемат водеща позиция и едва ли ще ви пуснат напред, дори ако сте първият, който има лелеяна идея. Най-вероятно те ще ви бъдат конкуренция. Ако сте лоялен към авторитета на приятелката си, подкрепяте я и не спорите с нея, тогава имате шанс да установите комуникация, ако не, тогава лесно можете да станете неин враг. Една небрежно изречена дума към приятелка Лъв може да предизвика прилив на негативни емоции. Някои представителки на тази зодия са егоисти, могат да бъдат прекалено самоуверени, необуздани, а също и нарцистични. В същото време Лъвовете с радост ще споделят опита си с вас, но при едно условие – ако вие самите ги потърсите за съвет.

Дева

Девите имат много добре развита интуиция, те са доста проницателни, така че не се опитвайте да излъжете такава приятелка. Девите много обичат да намират грешки в дреболии, понякога изисквайки идеалност дори в тяхното разбиране. Намирането на общ език може да бъде трудно: тази зодия има свой собствен свят, свое възприятие. Те могат да бъдат доста студени и предпазливи в общуването. Девите искат другите да се вслушват в мнението им и да не спорят. И ако спорът все пак започне, тогава е по-добре да дадете сериозни аргументи, в противен случай ще си създадете враг. Девите са избирателни: ако намерят „своя“ човек, ще отидат с него до края, но трудно прощават грешки и предателство. Дългите разговори могат да ги изморят, затова е по-добре да сте кратки и по същество. Девите са недоверчиви и обичат да ровят в търсене на истината.

Скорпион

Общуването с приятелка Скорпион също не е много лесно. Те са упорити и дори отмъстителни, ако пожелаят, лесно могат да ви наранят с дума или действие. Ако веднъж сте обидили Скорпион и той е таил злоба към вас, тогава бъдете сигурни, че ще изчака момента, в който може да ви ужили по-болезнено. Скорпионът е много мистериозна зодия, което означава, че приятелката ви е пълна с мистерии. Едва ли ще успеете да скриете нещо от нея, тя много фино забелязва всякакви несъответствия в делата и думите. И дори да успеете да я измамите, тогава в бъдеще ще съжалявате.

Козирог

Козирозите са фатални жени, самоуверени и целеустремени. На външен вид може да изглеждат напълно спокойни и разбрани, но всъщност са много взискателни и свикнали да контролират всичко и навсякъде. Козирозите обичат краткостта, те могат да се уморят от дълги разговори. Представителите на тази зодия не обичат да правят комплименти, а дори и да го правят, оригиналните красиви фрази лесно могат да завършат с негативизъм. Предателство и обиди Козирозите не просто прощават, те ще бъдат много студени в комуникацията и в отношенията, те могат да общуват с вас само заради ползите.

За още новини от света на зодиите и астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари