IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Везни за 2024 г.

26 декември 2023 19 30

Новите дванадесет месеца трябва да бъдат посветени на самоанализ

Снимка: IstockPhoto

Основната задача на 2024 г. за Везните е да вземат решение и да се споразумеят със себе си. Новите 12 месеца ще ви накарат да се замислите от какво наистина имате нужда и какви хора искате да имате до себе си. Старите методи ще потънат в забрава, а маските и шаблоните ще отстъпят място на влиянието на планетата на трансформацията и промяната – Плутон, който с преминаването си към елемента въздух ще ви даде шанс да промените съдбата си.

Ще настъпи период на затишие в деловите отношения. През първите месеци на годината може да изглежда, че сте недооценени като специалист, но всъщност работата ви не остава незабелязана, усилията ви не са напразни – времето за пожънване на плодове ще дойде едва през есента.

Летният период ще бъде запомнен с много пътувания и социална активност. Юлското новолуние ще даде нов старт на кариерните постижения и ще стартира нов цикъл в професионалната реализация. Септември може да донесе глобално преосмисляне на сферата на личните отношения, особено за мъжете Везни. Не вземайте импулсивни емоционални решения, тъй като второстепенната позиция на планетата Лилит ще ви влияе цяла година – няма да ви позволи да оцените адекватно ситуацията и затова не трябва да предприемате резки стъпки.

КоментариКоментари