IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия

26 февруари 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 26 февруари - 3 март

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 26 февруари - 3 март 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Няма да се наложи да преодолявате огромни проблеми, така че вярата ви в собствените сили ще е достатъчно устойчива. Лесно ще се осъществят операции с недвижимо имущество или разширяване на бизнеса, ако сте си го поставили за цел. Контактите ще са интензивни, предимно с партньори, намиращи се на сравнително далечни дестинации от вас. Пътуванията със служебна цел ще оправдаят очакванията ви. Ако отдавна се опитвате да смените работното си място, най-вероятно ще получите подходящи предложения.

Телец

Успоредно с обичайните текущи задължения ще можете да се занимавате пълноценно с хобито си, да отделите време за неформалните интереси или пък да изпълните поръчки, различни от професионалните задачи. Много е вероятно да осъществите успешно търговски операции, ориентирани към обновяване на техниката, технологиите, софтуерното ви обезпечение. Благодарение на тях ще можете да разширите бизнеса или влиянието си. Разходите ви ще се повишат и ще се наложи да ползвате част от финансовите си запаси, но ще си заслужава и няма да е смущаващо.

Близнаци

Преживяванията, добри или лоши, ще са свързани предимно с отношенията ви. В началото на седмицата положително развитие ще има любовните и романтични връзки. Ще са изненадващи, но и окуражаващи. През втората половина ситуацията ще е по-проблематична. Не са изключени сблъсъци и противоречия в семейството или между роднини. Ще се разгърнат предимно на финансови, имотни и наследствени теми и най-вероятно няма да получат бързо решение. Всеки от участниците ще се опитва да надделее над другите, да наложи мнението си. Отлагането на подобни разговори във времето би предотвратило доста конфликти.

Рак

В професионален план и по отношение на бизнеса събитията ще се случват според очакванията ви. Ще изпълните всички набелязани задачи. Може би не по начина, който сте си представяли, но крайният резултат ще е напълно удовлетворителен. Емоционалното ви състояние, обаче, ще е твърде нестабилно и ще се отрази на личните отношения. Фактът, че на моменти сте раздразнителни, че настроението ви се движи от едната крайност в другата, със сигурност ще предизвика недоволство не само у хората, които не са свикнали с изблиците ви, но дори и у близките, които ви приемат такива, каквито сте. Не залагайте прекалено много на новите си запознанства, ще се окажат нестабилни.

Лъв

Енергетиката ви ще е стабилна, мисълта – бърза и логична, така че без особени усилия ще намерите решение на поредица сложни казуси. Правилната тактика за предстоящия период е: прави каквото трябва, пък да става каквото ще! Ще получите напълно удовлетворителни резултати дори от операции, свързани с известен риск. Фактът, че се справяте ще ви зареди със самоувереност и ще ви накара да забравите подсъзнателните си страхове. Не забравяйте да се грижите за собственото си добро здраве и да се интересувате от проблемите на близките си. Дори само фактът, че сте готови да ги изслушате ще им се отрази окуражаващо.

Дева

Пълнолунието във вашия знак ще постави основен отпечатък върху преживяванията. Ще разполагате с благоприятната възможност да презентирате проектите и уменията си пред доста широк кръг зрители и събеседници. Може да е свързано с допълнителни разходи, но ще си заслужава усилията. Отношенията с колегите ще са спокойни, независимо че не всички ще се радват на успехите ви. Във ваш интерес е да не отговаряте на провокациите. В крайна сметка, всеки има право не мнение и това, че не всички са на ваша страна е в реда на нещата. Не е изключено да се наложи да пътувате по повод уреждането на стар проблем с роднини. Не го отлагайте, усилията ще си заслужават.

Везни

Популярността ви ще расте, особено ако ангажираността ви е предимно в творческата сфера. С професионалните задължения и изяви няма да имате никакви проблеми, но по отношение на финансите са вероятни затруднения. Приходите ви ще останат непроменени, докато разходите на моменти ще са значителни и доста ще ги превишават. Балансът ще е твърде крехък и то, ако сте имали благоразумието да заделите някакви запаси. Диспропорцията може да се дължи на необходимостта да отстраните някаква авария или пък да се погрижите за болен роднина. Тъй като няма как да го избегнете, за известно време ще трябва да проявите пестеливост.

Скорпион

Тревогите ви ще са свързани предимно с несигурността и липсата на хармония в повечето контакти без видима причина. С когото и да общувате – у дома, на работното място, дори в публичното пространство, все ще имате усещането, че говорите на различни езици. При подобни обстоятелства, за да не натоварвате собствената си психика, е за предпочитане да ограничите общуването до рамките на неизбежното. Реакциите на събеседниците ви може да са неясни и нелогични, но е безпредметно да губите време и нерви, за да ги разгадавате. Стремете се да предотвратявате конфликтите, придържайте се към принципите на добрия тон и със сигурност няма да имате неприятности.

Стрелец

Нито една от задачите, които сте си набелязали няма да ви затрудни. Обстановката ще е сравнително спокойна, на моменти даже леко скучновата. Единственото, което би могло да раздвижи емоциите ще са интригите между колегите, разправиите между съседите и претенциите на семейството спрямо самите вас. Тези изблици ще са временни и няма да се отразят съществено на настроението ви. Ако ви е хрумвала мисълта, че не е зле да промените работното място, то заемете се с проучване на съществуващите обяви. Няма да се случи много бързо, но е важно да придобиете представа за пазара на труда.

Козирог

Правилната стратегия за предстоящия период е да се придържате към „златната среда“. Обстановката няма да е от най-спокойните. Някои ситуации ще са взривоопасни, стресови, ще се развиват непредсказуемо. Постигнете ли баланс между физическото и психическото си състояние, ще намерите начин за преодоляване на затрудненията, независимо от сложността им. Едно от присъщите ви умения е да се справяте с кризи и то без да показвате слабостите си. С професионални успехи ще се похвалят младите, инициативни, динамични и амбициозни личности, които имат желание да покажат какво могат. Допълнителните финансови постъпления най-вероятно ще дойдат от партньори, намиращи се на голямо разстояние от вас.

Водолей

Успешни ще са сделките със задграничните партньори. Ще можете да подобрите условията по някои уговорки и да прекратите онези, които не ви устройват. Приходите ви ще са в рамките на очакваното и, ако избегнете ненужните разходи, финансовото ви състояние ще остане сравнително стабилно. Причина за конфликтите на работното място може да се условията на работа, техническото подсигуряване или разпределението на бонуси от всякакъв характер. През втората половина на седмица отново може да придобие актуалност юридически казус, с който се занимавате от доста време, но към момента е бил в застой. Проверявайте старателно информацията, на която възнамерявате да се позовете за решаването му.

Риби

Периодът започва с преминаването на Слънцето във вашия знак, а няколко дни по-късно ще го последва и Меркурий. Интуицията ви осезателно ще се повишава, интересите ви ще се насочат предимно към скритото, непознатото, дълбоко-вътрешните ви усещания и подсъзнателни търсения. Вдъхновението ще ви насочва към творчески дейности и едновременно с това част от постъпките ви ще изглеждат странни и нелогични, защото ще е трудно да подредите мислите си. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления. Управлявайте финансите си така, че да не се налага да търсите заеми от приятели и кредити от банкови институции.

КоментариКоментари