IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Велики вторник – дневен хороскоп за 30 април

30 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Марс навлиза във вашия знак, където в качеството си на управител и в съединение с Нептун ще се отрази положително на вдъхновението и творческия ви потенциал. От съществено значение е да обмисляте действията си и да ги реализирате, след като сте сигурни, че разполагате с подходящи условия.

Телец

Попадайки в критична ситуация безпогрешно ще установите кои са истинските ви приятели. Обстановката няма да е от най-приятните, но пък ще „затворите“ една страница от живота си, започвайки нещо ново.

Близнаци

Не е препоръчително да взимате пари назаем. Ако е особено належащо, допитайте се до приятели, но не и до институции за бързи кредити. Ще ви ги отпуснат веднага, но ще ги връщате с години.

Рак

Много е вероятно да попаднете в една доста неблагоприятна ситуация, при която непрекъснато се налага да изяснявате отношенията си ту с близките, ту с колегите, ту дори с непознати. Един от начините да го избегнете е да общувате колкото е възможно по-малко.

Лъв

Ще е трудно да комбинирате личните с професионалните задължения. Гаранция за напредък и постигане на предполагаемите успехи е правилното разпределение на приоритетите.

Дева

Спорните въпроси ще са свързани или предизвикани предимно от близките ви. Не отлагайте решаването им. Проблемите няма да станат нито по-малки, нито по-лесни.

Везни

Събитията ще са противоречиви, но успеете ли да запазите спокойствие, ще се ориентирате в характера им без съществени затруднения. Не се ангажирайте с чужди проблеми, за да не ви натоварят с чужди грешки и отговорности.

Скорпион

Ще се наложи енергично да аргументирате принципа си, че вашият дом наистина си е ваша крепост. Някой безочливо ще се опита да нахлуе в личното ви пространство и ако не реагирате твърдо, може да нанесе доста вреди.

Стрелец

Почти целия ден ще бъде ангажиран със срещи, разговори и необходимост да се премествате от едно място на друго. Изпълнението на текущите ви задачи може леко да изостане. Решението дали ще се занимавате с тях или не след работно време, зависи изцяло от вас.

Козирог

Обстановката ще е леко непредсказуема и ще се отрази на настроението ви. Ще се чувствате най-сигурни и уверени в себе си, ако се придържате към първоначалните си намерения. Отклоненията от тях със сигурност няма да са фатални, така че приемете ги спокойно.

Водолей

Адаптирайте намеренията към финансовите си възможности. Въздържайте се от каквито и да било рискове и хазартни авантюри, които биха ви вкарали в продължителни затруднения.

Риби

Идеите, които ви хрумват ще са толкова много, че ще ви е трудно даже да ги формулирате разбираемо. Не бързайте да ги споделяте и обсъждате. След като изкристализират в съзнанието ви ще имате и концепция за осъществяването им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари