IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фентъзи света завладява Bulgaria ON AIR с „Тъмници и дракони 3“

4 май 2024 19 00

Филма ще може да гледате от 13:30 на празничния 5 май

Фентъзи света завладява Bulgaria ON AIR с „Тъмници и дракони 3“

Навръх Възкресение Христово Bulgaria ON AIR ще предостави на своите фентъзи фенове едно невероятно приключение с излъчването на третата част от поредицата „Тъмници и дракони“.

Филмът от 2012 година може да се похвали и с българското участие на Яна Титова, която си партнира с известни лица като Меган Гууд, Джеймс Роулингс, Антъни Хоуел, Бо Брасо, Елеонор Гекс, Остин Нолти и други. Другото българско име в актьорския състав е Калоян Воденичаров, а целият филм е заснет в България.

Сюжетът на „Тъмници и дракони 3“ разказва за събития, случили се преди 2000 години. Тогава Нагруул е принуден да продаде душата си на Демоните от бездната, за да може духът му да оцелее. С тайнствен ритуал кожата му е превърната в стотици страници, костите му в корици, а с кръвта му са изписани страниците, чието съдържание променя живота на всеки, който някога ги прочете.

Потопете се в едно незабравимо приключение, снимано на родна земя, с филма „Тъмници и дракони 3“ на 5 май от 13:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари