IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таро прогноза за периода от 6 до 12 май

5 май 2024 19 30

Вселената съветва да покажете състезателен дух

Снимка: IstockPhoto

Таро карта на седмицата – Пет жезли

Тази седмица останете верни на себе си и всичко ще се нареди. Останете отдадени на голямата идея, която следвате – вече сте достигнали висок връх, продължавайте напред. Не спирайте, дори ако чуете гласа на съмнението, а може би дори и на недоброжелатели. Дори да са много и да сте сами, защитавайте своята гледна точка, правете това, в което вярвате, следвайте целта си и призовавайте опонентите си да уважават вас и вашите ценности.

Не забравяйте, че атаките са признак на слабост. Бъдете силна личност, лидер на мнение и лесно ще си осигурите победа в тази конфронтация.

В личния си живот, ако все още не сте срещнали любовта си, погледнете по-отблизо поведението си – предпазвате ли се от опитите да изградят връзка с вас? Може би отразявате движенията им, когато искат да ви опознаят?

За тези, които вече имат връзка, основният съвет на картата е да не се страхуват. Ако вашата двойка е повлияна от завистливи хора, родители и съперници, имате добри шансове да отблъснете „атаката“. Проявете постоянство пред лицето на изкушението.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари