IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете, ако обичате човек от зодия Рак

13 юли 2015 13 31

8 важни неща за хората от този зодиакален знак

Лив Тайлър е родена на 1 юли; Снимка: Givenchy

Лив Тайлър е родена на 1 юли; Снимка: Givenchy

Хората от зодия Рак са известни със своята чувствителност и грижовност. Но това, което те наистина представляват като любовници и партньори, не се изчерпва с това описание.

Те са задълбочени в любовта и имат нужда от партньор, който може да им даде това, от което имат нужда. Някой, който да разбира техните вътрешни страхове и копнежи.

А ето и какво трябва да знаете още за представителите на този слънчев знак:

1. Ракът се нуждае от комфорт

Раците се управляват от Луната и техният свят наистина е оцветен от емоции. Те са чувствителни, мрачни и лесно раними. Те се нуждаят от партньор, който ще ги обгръща с одеялото на сигурността и комфорта.

2. Той има нужда от честен човек до себе си

Ако обичате човек от тази зодия, имайте предвид, че той ще има нужда от вниманието ви и ще го изисква. Освен това той няма да се примири с манипулативни отношения и игрички в любовта.

3. Той показва любовта си ясно

Ракът е кардинален знак, ориентиран към действие. Тоест, вашият любим, ще ви показва любовта си явно. Когато сте болни, той ще се грижи за вас; когато сте уморени, той ще ви глези, когато сте разстроени, той ще се опита да ви развесели или да реши проблема ви. Той ще ви оказва и емоционална, и физическа подкрепа.

4. Ракът заслужава доверието ви.

Този човек, както казахме не е повърхностен, а задълбочен в отношенията си (все пак е воден, а не въздушен знак). Когато става дума за любов, той е мил, нежен, грижовен и лоялен. Ако имате връзка с Рак, тя няма начин да не бъде сериозна или поне той ще иска да е такава.

5. Ракът обича да анализира нещата твърде много.

Хората от този зодиакален знак имат склонност да приемат всичко присърце. На тях нещата винаги им се виждат сериозни, дори когато не са. Те анализират всяка една ситуация, нейните плюсове и минуси, като са склонни да драматизират минусите, а това понякога е уморително.

6. Те обичат семейството си най-много от всичко.

За хората от зодия Рак, семейството е ценност номер 1 и традициите също са важни. Ако вашият любим Рак няма здраво семейство (и все още не е създал собствено) той най-вероятно приема за членове на семейството си най-близките си приятели. Ако това е така, вие трябва да се опитате да се харесате на приятелския му кръг, ако искате да влезете трайно в живота му.

7. Ракът има щипки – не забравяйте.

Влюбеният Рак е готов на всичко за да направи връзката си успешна и да ощастливи половинката си. Въпреки това, този индивид понякога може да ви ощипе с щипките си – не го приемайте твърде сериозно.

8. Ракът не е циничен и мрази апатията.

Раците са сантиментални, имат патриотичен дух и ясна позиция за нещата. Те са съпричастни с болката на хората и никога не гледат на нещата апатично или с присмех.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ранчо ( преди 8 години )