IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое животно си според индианския хороскоп (1 част)

6 декември 2018 15 30

Вижте според датата на раждане

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Характерът на един човек се определя от най-различни фактори. Освен от възпитанието и средата, в която живее, неговата зодия също има известно влияние.

Има хора, които бързо си пасват с непознати, докато на други им трябва доста време, за да се отпуснат. Ако си паснете с някого, попитайте го каква зодия е. Така ще добиете по-ясна представа с кои знаци имате по-голяма съвместимост.

Според древния индиански хороскоп, хората са различни животни. Едни са плахи и неуверени като зайците, а други самовлюбени и безстрашни като лъвовете. Вижте кое сте вие според датата ви на раждане:

Видра (20 януари – 18 февруари)

Те са доста странни личности и много често остават неразбрани от околните. Винаги подхождат по нестандартен начин към възложените им задачи, което дразни техните колеги. Видрите имат голямо въображение и гледат света с друго око. Те са проницателни, интуитивни и държат на приятелството.

Когато са самотни или наранени, хората, родени под този знак, са много несигурни и безскрупулни. Доста чувствителни са и се нуждаят от някого, който да ги разбира.

Вълк (19 февруари – 20 март)

Тези хора са доста свободолюбиви, състрадателни и внимателни. Подобно на Вълците, те се стремят към свободата и имат идеал за живота, който се различава от този на останалите. Жадуват за любов и раздават любов на околните. Когато са сред любимите си хора, те са доста щедри. Ако някой влезе в конфликт с Вълците, те стават доста отмъстителни и се държат като единаци.

Сокол (21 март – 19 април)

Соколите са родени да бъдат лидери. Те гледат винаги трезво на нещата и взимат правилни решения, дори в най-заплетените ситуации. За тях времето е много ценно и никога не го пилеят. Благодарение на своята упоритост, те са доста успешни в екипната работа. Недостатъкът им е, че понякога са надменни.

Ако са заобиколени от любящи хора, те поддържат топлината на взаимоотношенията, но ако някой е настроен враждебно към тях, стават доста суетни, груби и нетолерантни.

Бобър (20 април – 20 май)

Хората, ръководени от това животно, са доста адаптивни към променящия се свят. Славят се с това, че са отговорни и инициативни. Понякога самоувереността им изиграва лоша шега. Едно от най-силните им качества е тяхната хитрост, която им помага да се справят с проблемите. Трудно се спори с тях.

Бобрите поставят себе си на първо място и не се влияят кой знае колко от чуждото мнение. Те са щедри, състрадателни и лоялни с близки и приятели, докато с недоброжелатели се държат по-властно и са доста взискателни и арогантни.

Тибетският хороскоп определя характера ни

Елен (21 май – 20 юни)

Творчески натури с добре развито въображение. С него Елените вдъхновяват много хора. Освен това имат чувство за хумор, с което бързо се сприятеляват и нямат затруднения с комуникацията.

Елените държат на външния си вид. Те винаги са в крак с времето. Понякога са доста мрачни, двулични и егоистично настроени, ако заобикалящата ги среда не им харесва.

Кълвач (21 юни – 21 юли)

Според индианския зодиак, Кълвачите са най-грижовни от животните. Подхождат с разбиране към проблемите на другите. Умеят да изслушват и казват недостатъците на хората в очите. Това ги правило чудесни приятели и партньори.

Кълвачите са доста организирани и пестеливи. Те приоритизират задачите си и по този начин се справят по-лесно с тях. Ако някой ги обиди, стават доста злобни, ревниви и егоистични.

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на рождената ви дата (1 част)

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на вашата зодия? (2 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
dvamata mi liubimi bliznaka sa elen i kulva4 ,,moite hubavi mom4eta , koito obi4am bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар