IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейните скандали: Заради „мъжки“ срещи

10 юни 2019 12 00

Мъжете предпочитат компанията на приятелите, вместо на половинките си

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Вместо да искат да прекарат повече време с половинките си, над половината британци предпочитат компанията на най-добрия си приятел. Именно това тяхно желание обаче е повод на доста семейни скандали, пише Daily Mail.

Според изданието, средностатистическият британец има тесен кръг от петима приятели, с които се събира три пъти седмично. Но това често не се харесва на нежните им половинки. Четиридесет и четири процента от анкетираните поданици на Нейно Величество са доверили, че са имали семейни скандали заради времето, прекарано в „мъжките срещи“.

А една четвърт от респондентите са си признали, че биха желали да се срещат с „момчетата“ много по-често.

За британските дами не всичко е изгубено, пише изданието. Все пак 62 процента от мъжете са заявили, че биха предпочели да изкарат ваканцията си с половинката, вместо с най-добрите си приятели. Но британките губят откъм хумор.

38 процента от мъжете са признали, че най-забавният човек, когото познават, е от тесния им приятелски кръг. И само 20 на сто посочили партньорката си в споменатата категория.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари