IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргонит – изчиства негативните вибрации

27 октомври 2019 12 00

Хармонизира енергията в дома

Tialoto.bg

„Купих си оргонит! Харесва ли ти?“ Това ми казва приятелка и вади от джоба на дънките своя нов талисман. Подава ми го и виждам полусфера, в която има цяла вселена. Слагам го на дланта си и под слънчевите есенни лъчи виждам как блещукат насреща ми стружки, естествени камъни, мъниста и други дребни елементи, събрани в безцветна епоксидна смола.

Виждала съм подобни камъни и друг път, но не знаех, че действат като естествените кристали. Оказа се, оргонитът е силен биоенергиен хармонизатор и много хора носят със себе си такъв, за да се предпазят от негативни вибрации.

Предметът, чиято изработка е доста трудоемка, има специален принцип на действие, открит от д-р Вилхелм Райх. Той насърчава баланса, спокойствието и хармонията, от които има нужда всеки от нас. Името му идва от думата „оргон“, с която се нарича жизнената енергия.

оргонит

Източник: Tialoto.bg

Смесицата между органична и неорганична материя плюс кристали, има способността да намалява електромагнитни вълни. Затова и подобни талисмани се поставят на различни места в дома.

Кой лечебен кристал отговаря на вашия характер?

Оргонитът не е естествен камък, но в него може да има такива (според предпочитанията на човек). Всеки един има различен заряд в зависимост от предметите, от които е изработен. Съчетаването на смола (органична материя), метал (неорганична), както и естествени кварцови кристали, може да трансформира негативната енергия. Така талисманът се бори с вълните, които излъчват различните видове техники в дома; гони отрицателните мисли и чувства; отблъсква лоши вибрации, които могат да ни разболеят.

Носейки го със себе си, човек може да постигне контрол над емоциите си и има по-добро настроение. Талисманът отблъсква „злите очи“, подобрява взаимоотношенията и помага при безсъние. Освен това благоприятства за личностното развитие и издръжливостта на тялото.

Колкото повече метали има в оргонита, толкова по-голяма е силата му. Хората с различни предпочитания могат да поръчат точно какви елементи искат в смолата. Така например медта привлича късмет и любов, алуминият предпазва от недоброжелатели, а желязото има заземяващи свойства.

Според китайския зодиак: Кой кристал ви носи късмет? (1 част)

Няма как да се убедите в действието на подобен род предмети, ако не ги изпробвате върху себе си. Ако не вярвате в силата на талисманите, то и те няма „да работят за вас“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари