IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домовете в астрологията: Шести и седми

25 октомври 2019 17 50

Кой отговаря за отношенията между хората?

Istockphoto

Всеки дом в астрологията е свързан с определена сфера от живота. Общият им брой е 12, точно колкото са и зодиите. Завъртането на Земята определя коя планета ще попадне в тях, като нейният престой в конкретен дом е около 2 часа.

Домовете са част от сложната натална карта, по която астролозите правят своите прогнози. За да ви направят по-точен хороскоп, те трябва да знаят в кой дом е вашата зодия.

След като ви разказахме как влияят на съдбата ни домовете от първи до пети, ето още интересна информация за следващите два:

Шести

На ежедневието

Той се свързва най-вече с нашето битие – здраве, семейство, основни задължения, работата, която имаме. Свързва се със знака Дева и се управлява от планетата Меркурий. Отговаря за подчинението ни към хората около нас.

В шестия дом попадат и жизненоважни въпроси за ежедневието на хората като какво да правят през деня, как да постъпят в конкретна житейска ситуация, колко да се раздават за другите. Основният фокус е към работата и усилията, които сме готови да положим.

Според зодията: Най-големите късметлии тази есен

Седми

На отношенията

Наричат го още Дом на отношенията, защото се свързва с брака и съюзите между хората. Тук не е важна личността, а партньорът или намирането на такъв. Седми дом се управлява от знака Везни и планетата Венера.

Този дом символизира връзката ни с хората и това как те ни възприемат. Той предопределя не само половинката, с която сме избрали да свържем живота си, но и партньорствата, които правим. Също така дали съюзите ще са успешни или не. Любовта, парите и нуждите на хората се преплитат в едно. Всяка една връзка носи послание – поука заради разочарование или щастие от създаването ѝ.

Силата на естествените камъни: Тигрово око

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари