IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Домовете в астрологията: Десети и единадесети

5 ноември 2019 17 50

За кои сфери отговарят те?

Istockphoto

Благодарение на астрологията човек може да научи повече за своя характер и ценна информация за своите близки или познати. Основното, което трябва за изготвянето на един хороскоп, са датата, месецът и годината на раждане. Разбира се, за по-голяма точност, часът също не е без значение. Определя се и в кой дом попада зодията в момента.

Специалистите, правещи хороскопи, използват специална карта, разделена на 12 части. Те са символични области от живота, отговарящи на дванадесетте астрологични домове. Те нямат енергийна стойност, но представляват пространството, където човек трупа опит.

След като ви разказахме какво представляват домовете от първи до девети, ето за какво отговарят следващите два:

Десети

На кариерата

Този дом е под знака Козирог и се управлява от планетата Сатурн. Той се свързва с положението на хората в обществото. От една страна е човекът и неговото желание за конкретно място в обществото и това, на което го поставят другите.

Десетият дом неминуемо отговаря за работата и изявите на представителите на различни знаци. До голяма степен определя взаимоотношенията с работодатели и семейството, както и перспективите, които стоят пред тях.

Този астрологичен дом хвърля по-голяма светлина върху индивидуалните качества на човек в групата и ролята на бащата като родител, който трябва да е пример за авторитет.

астрология

IStockphoto

Единадесети

На приятелството

Той е под знака на Водолея и се ръководи от две планети – Сатурн и Уран. Тук приятелството е поставено на първо място и особено внимание се поставя върху това как човек създава контакти с други хора.

Единадесетият дом помага на човек да подреди приоритетите си в живота, като сложи приятелството и близките на челните позиции. Той се свързва с порива за свобода и желанието на индивида да помага на своите приятели без да търси нищо в замяна.

Също така, този астрологичен дом има отношение за успехите, които хората постигат. Защото когато човек може да поддържа приятелите си през годините, може да се каже, че не е конфликтна личност.

Домовете в астрологията: Втори и трети

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари