IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на естествените камъни: Содалит

6 ноември 2019 11 00

Помага при емоционална нестабилност

Istockphoto

Знаете ли кой е естественият камък, подходящ за зодия Стрелец? Управляван от Венера, содалитът носи самочувствие на своите притежатели и помага при емоционална нестабилност. Той е със син цвят и специфични бели ивици, като много често го смятат за „муза на творците“, защото насърчава вдъхновението у хората.

Някои содалити имат и леко виолетов цвят, поради което биват бъркани с лазурита. Но двата камъка се различават по много неща.

Содалитът се определя като тактически камък и спасител на хората, които не могат да се справят с бушуващите емоции в себе си. Той помага на хората да изживеят по-лесно действителността. Минералът помага за възвръщането на баланса в тялото и успокояване след ситуации, в които много хора изгубват контрол над себе си.

Кристалът може да се носи от хора, които са по-чувствителни и понякога страдат не само заради собствените си проблеми, но и заради болката на другите. Тези, които имат проблеми с общуването и не могат да изразяват емоциите си, могат да си го купят под формата на бижу или амулет.

содалит

IStockphoto

Оргонит – изчиства негативните вибрации

За да се възползвате максимално от силата на естествения камък, то той трябва да бъде в пряк контакт с тялото по-продължително време. Хубаво е поне един път седмично да се мие с вода, за да се освободи от натрупаната енергия. Същото трябва да се практикува и ако смени цвета си.

Специалисти по аюрведа препоръчват содалита за медитация.

Кой лечебен кристал отговаря на вашия характер?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари