IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Оптимисти ли сте? (2 част)

17 ноември 2019 17 00

Рибите не се товарят с хорските проблеми

Istockphoto

Знаете ли как се наричат онези, които имат склонността да виждат само хубавото в живота? Това са оптимистите, които вярват, че всичко на света е добро.

Въпреки негативизма, който ни залива отвсякъде, все още има такива сред нас, които мислят по-положително и ни дават надежда, че може да сме щастливи, стига да вярваме в малките неща.

Според астролозите, представителите на някои зодии са по-големи оптимисти в сравнение с други. След като вчера ви разкрихме какви оптимисти са хората от първите шест знака, ето интересна информация и за останалите зодии:

Дева

Всеки знае, че те са перфекционисти и държат да изпипват детайлите. Дори предпочитат да държат нещата под свой контрол, за да са сигурни, че ще успеят. Ако Девите не са оптимисти, те по-трудно се справят с трудностите и ежедневните си задачи.

Везни

Добро или лошо, те приемат нормално всичко, което им се случва. Придържат се към тезата, че така им е писано. Затова може да се каже, че са нито големи оптимисти, нито твърде големи песимисти. Везните не живеят с мисълта, че „всичко е цветя и рози“, но се стараят и да не са прекалено негативни и да не се натоварват с излишни притеснения.

Скорпион

За тях може да се каже, че много неща могат да променят тяхната нагласа. Понякога в Скорпионите бушува буря от емоции, които невинаги могат да бъдат разбрани от околните. Гневни ли са, хората от тази зодия са по-скоро песимисти. Но все пак има и моменти, в които се радват на живота и гледат по-оптимистично, макар и за кратко.

Стрелец

Амбициозни, с чувство за хумор и положително мислене, Стрелците не се притесняват за неща, които не зависят от тях. Затова можем да кажем, че са най-големите оптимисти в зодиака. Неслучайно девизът им е „Аз разбирам!“. Те трудно изпадат в песимистично настроение, защото са непредубедени, ведри и щедри натури.

Козирог

Всички от този знак са обратното на Стрелците – изключителни песимисти. Дори и да им се случват хубави неща, Козирозите винаги ще намерят в какво да се съмняват и за какво да мърморят. Така със словесните си тиради могат да скапят настроението и на най-ведрите си приятели.

Водолей

Те са оптимисти, но това не означава, че си затварят очите за случващото се около тях. Водолеите са по-романтични и вярват в това, че рано или късно слънцето ще изгрее и на тяхната улица. Понякога обаче трудностите, с които се сблъскват, ги смачкват и демотивират. Въпреки всичко, те стават и продължават напред.

Риби

Прекалено емоционални са родените под този знак. Това ги прави големи мечтатели. Те вярват в доброто и се стремят да не обръщат внимание на песимизма около тях. Предпочитат да не се натоварват с хорските проблеми и затова може да ги определим като умерени оптимисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари