IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силата на естествените камъни: Ангелит

21 ноември 2019 10 40

Подходящ за всяка зодия

Istockphoto

Наричат го „Сини ангелски очи“. Подобно на ангелите хранители, в които мнозина вярват, този полускъпоценен камък има способността да предпазва хората и елиминира негативната енергия. Носещ спокойствие и концентрация, ангелитът се използва като талисман.

Камъкът, открит през 1987 г. в Перу, се среща в няколко различни цвята, но този със синьо-зелените оттенъци е най-разпространен. Смята се за вибрационен кристал, който е подходящ за всяка зодия. Най-често го препоръчват на родените под знака Водолей.

Ангелитът помага при различни страхове, като освобождава мозъка от негативните мисли. Действа като балансьор в различни сфери от живота, защото се бори с гнева, заради който хората излизат извън контрол.

естествени камъни
Източник: IStockphoto

Различните видове ангелит се използват за насърчаване на определена комуникация. Тюркоазеният, например, е полезен за осъществяване на мечтите, докато чрез синьо-зеления човек може да достигне до дълбоко пазени тайни.

Камъкът може да се носи като бижу, да бъде поставен в дома или да се носи всеки ден в джоба. Където и да се намира, той пречиства аурата и създава защитно поле около себе си. Който го притежава, може да го използва за подобряване на връзката му с хората, за духовен растеж и медитация.

Тъй като кристалът е изграден от калциев сулфат, не бива да се мокри, за да не се превърне в гипс.

Също като много други естествени камъни, ангелитът има лечебни свойства. Той е ефективно средство при болки в гърлото и проблеми със щитовидната жлеза. Вибрациите му имат положителен ефект върху белите дробове.

Оргонит – изчиства негативните вибрации

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари