IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е най-големият ви недостатък според зодията

10 декември 2019 17 50

Всеки си има трески за дялане

Istockphoto

Всеки от нас притежава свой собствен характер. Според астролозите, голяма част от чертите ни се определят от това кога сме родени.

Никой от нас не е перфектен. Има си както предимства, така и много недостатъци, които другите трябва да приемат. Понякога, дори най-добрите ни приятели могат да ни скапят настроението за секунди, но въпреки това ги обичаме.

Вижте кои са най-големите недостатъци на всяка зодия:

Овен

Всички с този зодиакален знак са нарцистично настроени. Те имат силен характер и се борят за своето място в живота, защитавайки своите идеали.

Въпреки че много често са големи егоисти, Овните имат и положителни качества – понякога помагат на другите.

Телец

Родените под тази зодия са големи мързеливци на моменти, което е един от основните им недостатъци. Освен това винаги са неразбрани.

Телците приемат всяко нещо присърце и се притесняват твърде много, което само им пречи в живота.

Близнаци

Те са студени, затворени и некомуникативни. Предпочитат да не споделят лични неща с околните. Друг техен недостатък е, че не държат на думата заради двойствения си характер.

Именно това, че не са толкова открити, ги прави по-уверени в живота.

Рак

Лоша черта на Раците е, че мразят силно враговете си и не умеят да прощават.

Хората от този знак не се доверяват на всеки и внимателно подбират обкръжението си.

Лъв

Най-големият егоцентрик в зодиака. Ако сте до някой Лъв, трябва да умеете да поддържате самочувствието му, иначе ще се скарате.

Смелостта да казва всичко в очите на хората му помага да се справя с трудностите.

Дева

Лошото им качество е, че прекалено много съдят хората. Острият им език може да „пореже“ по-чувствителните и да ги нарани.

Девите не искат да се занимават с глупости и понякога в критиките им има голяма доза истина.

Везни

Ако имате Везни в живота си, сигурно сте се хващали на лъжите им. Те могат да ви изпързалят без дори да се усетите, което от една страна може да се смята за недостатък, но и за предимство.

Везните винаги държат да контролират всяка една ситуация и това, че всички им се доверяват им помага да мамят без да ги хванат.

Скорпион

Садисти и големи манипулатори, хората с тази зодия не си поплюват. Именно така получават това, което целят.

Понякога Скорпионите могат да бъдат много яростни и негативно настроени, но всъщност са чувствителни натури, просто не го показват често.

Стрелец

Невъзможно е да се живее в разбирателство с този зодиакален знак. Той обича да поучава и с това трупа негативи върху себе си. Щедър е, но и вироглав, заради което често влиза в спорове.

Отстъпчиви в живота, Стрелците могат да повторят една грешка в живота си няколко пъти, вярвайки, че всеки път ще е различно.

Козирог

Грешката на представителите на тази зодия е, че са прекалено вглъбени в себе си. Те са прекалено амбициозни и искат да получават винаги онова, което желаят.

Понякога езикът им е много груб, но когато допуснат някого до себе си, могат да се държат и по-нормално.

Водолей

Чувството им за самосъхранение е огромно. За тях е важно те да са добре, а това какви проблеми имат другите, не им влиза в работата.

Разсеяността също е недостатък на хората от зодия Водолей, но може би и предимство – няма да знаят неща, които могат да ги ядосат.

Риби

Свръхчувствителни, те могат да дразнят всички със своите драми. Понякога се държат пасивно-агресивно, което отблъсква хората, но иначе са готови да дадат всичко, за да направят приятелите си щастливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари