IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-големите лъжци в зодиака?

7 януари 2020 18 00

Ето Топ 4 на най-добрите

Istockphoto

Според проучвания, цитирани от Medical Daily, мъжете лъжат средно 1,5 пъти на ден, докато жените лъжат 3 пъти на ден. Както единият, така и другият пол имат своите силни и слаби страни, но способността да изричат неистини е може би онази черта, която всички мразят.

Кои представители на зодиака се справят умело с лъжите? Вижте Топ 4:

Близнаци

Що се отнася до лъжи, те са най-добрите сред представителите на зодиака. Когато хората говорят за техните качества, всички възхваляват комуникативните им възможности, но пропускат факта, че те често крият истината от хората. Близнаците обичат да взимат думата и понякога си украсяват историите така, че всички им вярват, но всъщност всичко казано от тях е измислица.

Везни

Родените под този знак са изпечени лъжци, но с благородна цел. Те мразят да се подиграват с чувствата на хората. Везните стигат до крайности и лъжат, за да не разстроят другите или когато се преструват, че харесват нещо. Те имат способността да разпространяват неверни твърдения за околните.

Риби

Характерът на Рибите е сложен. Те лъжат, за да избягат от отговорност и да запазят свободата си, на която много държат. Тъй като са много чувствителни, има и случаи в които лъжат, за да се спасят от критиката или присмеха на другите.

Скорпион

Един от най-драматичните зодиакални знаци. Скорпионът харесва да си измисля свой вариант на случилото се, за да впечатли хората. Той предпочита да е център на вниманието и не го интересува, че подхранва дори и у близките си откровени лъжи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари