IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първите 15 дни като баща – Малума с умилителни снимки на дъщеря си Парис

27 март 2024 10 50

30-годишният изпълнител сподели, че бащинството е най-голямата му мечта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малума живее най-хубавия си живот в момента и това няма нищо общо с концерти, албуми или финансови постижения

30-годишният изпълнител се наслаждава на всичко, което му се случва, благодарение на раждането на първородната му дъщеричка Парис. За да сподели щастието си с целия свят, Малума публикува серия от снимки, показващи как са минали първите му 15 дни като баща. След изписването на момиченцето от болницата, изглежда, че то е прекарало голяма част от дните си в прегръдките на щастливия си татко, който няма нищо против да остави музикалната си кариера на заден план в името на семейството. 

„Първите ми 15 дни като баща, това е най-добрият живот, който съм живял“, написа колумбиецът под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

На първата снимка виждаме как Малума се усмихва широко, докато прегръща дъщеря си, която пък е легнала на гърдите му. Двамата лежат на дивана, заобиколени от меки възглавници, а от едната им страна е поставена и голяма плюшена мечка. След това виждаме изпълнителят да танцува на фона на Is This Love на Боб Марли, докато държи Парис и я целува по главичката

В серията от снимки е включена и Сузана Гомес – приятелката на Малума и майка на Парис, която седи на пода с гръб към дивана и прегръща дъщеря си. Цялата стая е изпълнена с цветя, изпратени от семейството и приятелите на двойката в чест на раждането на първото им дете. Щастливите родители са хванати и да се сприятеляват с кон, докато са на разходка с момиченцето си във ферма. 

В други удивителни моменти Малума седи с дъщеря си, която е заспала, докато той гледа футбол. Също така виждаме истинската радост, изписана по лицето му, докато гледа към Парис, увита в топло одеяло. Семейното куче Буда е включено в селекцията от снимки, като е заснето как гледа към новото попълнение в семейството. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Малума и Сузана посрещнаха Парис по-рано през месеца. Изпълнителят обяви раждането на дъщеря си с публикация в социалните мрежи. „На 9 март в 8:23 часа сутринта, любовта на живота ни, Парис Лондоно Гомес, се роди. Благодаря за топлите пожелания и съобщенията за рождения ден“, написа гордият татко на испански език. 

Малума разгорещи страстите с голо селфи

И Малума се впуска в ароматния бизнес

Стил и красота: Малума и костюмът, който сам е направил

Той благодари и на Сузана за това, че е изпълнила най-голямата му мечта – да стане татко. „Никога няма да забравя този момент. Обичам ви“. 

Малума сподели серия от черно-бели снимки, показвайки как новородената му дъщеричка държи пръста му, както и обща снимка на тричленното семейство. 

Малума и Гомес са заедно от 2020 година. Музикантът обяви, че двамата очакват първото си дете във видео за новата си песен Procura, което беше пуснато през октомври.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари