IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива новина – Ашли Тисдейл очаква второто си дете

27 март 2024 15 00

Актрисата вече е майка на 3-годишната Юпитер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Ашли Тисдейл съвсем скоро ще се увеличи с още един член. 

38-годишната актриса от „Училищен мюзикъл“ и съпругът ѝ Кристофър Френч очакват второто си дете. Щастливата новина беше споделена в социалните мрежи този вторник. Публикувайки няколко снимки в профила си, Тисдейл показа наедрялото си коремче, носейки разкопчана бяла риза и сини дънки. Тя позира на фона на отрупано лимонено дръвче, а косата ѝ покрива лицето. 

На втората снимка вече се появява и щастливият татко, като кадърът е леко размазан и в черно-бял вариант. Тисдейл гледа щастливо и усмихнато съпруга си, който също я е погледнал в очите. Актрисата отново е поставила ръка на наедрялото си коремче, а в описанието е написала „Нямаме търпение да те срещнем“.

Това ще е второ дете за двойката, която вече отглежда 3-годишната дъщеря Юпитер. 

През февруари миналата година Ашли сподели в интервю, че отглежда своя умалена версия. По думите ѝ, Юпитер показва сходства с характера ѝ още от началото. 

„Тя определено прилича визуално на съпруга ми, но със сигурност е наследила моя характер. Просто като погледнете изражението ѝ и как казва някои неща. Първоначално не мислех, че прилича на мен, но после го видях“, казва гордата майка. 

Ашли Тисдейл ви кани в дома си, направен по нейн дизайн

Ашли Тисдейл за тялото си след раждането: Все още не се чувствам комфортно

Ашли Тисдейл роди момиченце

Тисдейл и Френч станаха родители за първи път на 23 март 2021 година. Двамата се ожениха през 2014 година. През годините актрисата е говорила за важността от намиране на баланс между натоварената ѝ професионална кариера и личния живот. Казва, че всяка майка трябва да намери време да се погрижи за себе си всеки ден, защото това ще ѝ помогне не само в кариерата ѝ, но и в успехите като жена. 

„Да бъдеш майка и да работиш може да бъде доста изтощително в края на деня. Важно е да намериш тази граница, която, когато усетиш, че прекрачваш, да дадеш стъпка назад и да се погрижиш за себе си. Имаш пълното право да се потопиш в гореща вана или пък да си направиш вечерната рутина без някой да те притеснява“, казва още актрисата.

Това е второто бебе от семейството на „Училищен мюзикъл“, което се очаква тази година. Ванеса Хъджинс също сподели, че е бременна преди няколко седмици, дебютирайки наедряло коремче на червения килим на наградите „Оскар“. Това ще бъде първо дете за актрисата и съпруга ѝ Коул Тъкър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари