IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ъшър разкри, че е ставал свидетел на оргии в дома на Шон „Диди“ Комбс

27 март 2024 17 40

Разкритието идва ден след като домовете на Комбс в Лос Анджелис и Маями бяха претърсени от полиция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оказва се, че Ъшър е разказал доста пикантни подробности за живота си с Шон „Диди“ Комбс когато е бил тийнейджър, в появило се видео от далечната  2016-а. Старото му интервю се появи на повърхността два дни след нахлуването от полицията в домовете на музикалния продуцент и рапър, който е разследван за секс трафик.

Ъшър е  бил доста откровен за това, че е живял с Пи Диди през 90-те, когато е бил само на 13  или 14 години, и че е видял доста скандални неща в  дома му. По време на участие през 2016 г. в „Шоуто на Хауърд Стърн“ певецът е казал, че бившият главен изпълнителен директор на Epic Records, L.A. Reids, му е предложил да живее в дома на Комбс в Ню Йорк за една година, за да „види какво представлява начинът на живот на музикант“.

„През 90-те, разбирате ли какво е това?“ казва Ъшър, имайки предвид, че се е докоснал до този начин на живот, когато е бил в пубертета. Във въпросния видеоклип Ъшър потвърждава пред водещия, че: „Мястото на Пъфи просто беше пълно с мацки и оргии без прекъсване.“

Шон Комбс

Шон Комбс и Ъшър през 2004 г.; Снимка: Getty Images

Ъшър, който сега е  на 45 години, споделя още, че е станал свидетел на някои доста „любопитни неща“. „Отидох там, за да видя начина на живот – и го видях. Да!“ – продължава хитмейкърът, добавяйки: „Но не знам дали дори съм разбирал какво гледам. Беше доста диво. Случваха се много любопитни неща.“

Когато Стърн го пита в същото интервю дали би позволил на собствените си деца да отидат в „Puffy Flavor Camp“, той веднага отговаря с „По дяволите, не“.

Ъшър споделя две деца с бившата си съпруга Тамека Фостър и две други с настоящата си жена Джен Гойкочеа.

Появилото се отново видео идва, след като домовете на Диди в Лос Анджелис и Маями бяха претършувани в понеделник следобед от полицията на фона на продължаващо разследване срещу продуцента за трафик на сексуални клиенти.

Кадри от имението на изпълнителя на I'll Be Missing You в Калифорния показаха, че агенти от вътрешната сигурност са нахлули в имота с оръжия. Синовете на Комбс – 30-годишният Джъстин и 25-годишният Крисчън дори са били заснети с белезници, докато служителите на реда са ги разпитвали. По-късно те напуснаха имението на баща си, което се оценява на 40 милиона долара.

Колкото до 54-годишния Диди, не се знае къде точно се намира той самият в момента, но се твърди, че е заминал с дъщерите си близначки на почивка на Бахамските острови няколко часа преди обиска на домовете му.

За последно частният самолет на Комбс, известен като LoveAir LLC, е бил видян да каца на Карибите в понеделник следобед, но той не е бил на  борда му.

Последните проблеми със закона на Комбс идват на фона на множество съдебни дела от мъже и жени срещу него, като всички те твърдят, че са били подлагани на сексуално насилие от страна на рапъра.

Бившата му приятелка Каси беше първата жертва, която заведе дело през ноември 2023 г., твърдейки, че то я е изнасилвал, дрогирал и малтретирал години наред. Рапърът и бившата му уредиха делото още на следващия ден, без да стигат до съдебен процес, но той ѝ плати много милиони, за да купи мълчанието ѝ.

По-рано адвокатът на Шон Комбс категорично отхвърли всички обвинения срещу него, наричайки ги „лов на вещици“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари