IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Куба Гудинг джуниър обвинен в сексуално посегателство на яхтата на Диди

28 март 2024 09 00

Продължава делото срещу Шон Комбс за сексуален трафик и посегателства

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Примката около Шон „Диди“ Комбс се затяга, а с него очевидно ще пострадат и много негови приятели. 

Куба Гудинг джуниър беше посочен като обвиняем по делото за сексуално посегателство, заведено от музикалния продуцент Родни „Лил Род“ Джоунс джуниър. Той подаде жалба в съда срещу Диди още през февруари, а сега излезе с нови твърдения и имена от индустрията, за които казва, че са били част от престъпната мрежа на изпълнителя. 

Джоунс, който преди време работеше като продуцент за Комбс, твърди в документите, подадени в съда в Ню Йорк миналия месец, че певецът го е тормозил сексуално, дрогирал го е и го е заплашвал в продължение на повече от година. Въпреки че 56-годишният Гудинг беше споменат в първоначалното заявление, версия на делото, изменена в понеделник, сега го посочва като ответник. 

Куба Гудинг

Куба Гудинг джуниър. Снимка: БГНЕС

В жалбата си Джоунс твърди, че носителят на „Оскар“ е започнал да го докосва и опипва по краката, вътрешността на бедрата, в близост до слабините, по кръста, дупето и раменете, докато двамата са били на яхта във Вирджинските острови. Плавателният съд е бил нает от Диди през януари 2023 година. 

Джоунс пише, че Комбс е успял да го отмъкне от приятелите му на лодката, за да го запознае с Гудинг и му е казал двамата да се опознаят малко по-добре. Според жалбата, музикалният продуцент се чувствал „изключително неловко“ и „отказал намеците“, но Гудинг не спрял, докато Джоунс не го отблъснал със сила. 

Адвокатите на актьора до този момент не коментират случката и обвиненията

Куба Гудинг

Снимка: Getty images

Най-големият син на Комбс – Джъстин, началникът на неговия щаб Кристина Корам и изпълнителният директор на Universal Music Group Лучиан Грейндж също са посочени като ответници в актуализираното дело. 

През февруари, когато делото беше първоначално заведено, адвокатът на Комбс – Шон Холи, каза в изявление, че „Лил Род е нищо повече от лъжец, който заведе дело за 30 милиона долара, безсрамно търсейки незаслужената си заплата. Твърденията му са чиста измислица и просто не са се случили. Това не е нищо повече от прозрачен опит да се натрупа популярност“

Диди и

Снимка: Getty Images

„Имаме убедителни, неоспорими доказателства, че твърденията му са пълни лъжи. Нашите опити да споделим това доказателство с адвоката на г-н Джоунс, Тайрън Блекбърн, бяха пренебрегнати, тъй като г-н Блекбърн отказа да върне обажданията ни. Ние ще разгледаме тези странни твърдения в съда и ще предприемем всички подходящи действия срещу тези, които ги правят“, каза още Холи. 

Куба Гудинг Джуниър се призна за виновен за сексуално посегателство

И Куба Гудинг-джуниър на съд за сексуално посегателство

Куба Гудинг Джуниър отрича да е опипвал жена в бар

Тази седмица полицията влезе в два от имотите на Комбс, като властите заявиха, че това са действия, които са част от разследването. 

Шон Комбс

Снимка: БГНЕС

Междувременно Куба Гудинг се е изправял пред обвинения за сексуално посегателство и преди. През април 2022 година той се призна за виновен за насилствено опипване на жена в Ню Йорк през 2018 година. А през юни миналата година актьорът сключи споразумение по дело от 2020 година, заведено срещу него от жена, която го обвинява в изнасилване през 2013 година.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари