IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на супермодел: Хелена Кристенсен облече рокля на 30 години

14 март 2024 10 30

55-годишната датчанка се появи в творение на Джон Галиано от 1996 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хелена Кристенсен показа, че продължава да има мерки на супермодел, 30-години след върха на славата си. 55-годишната датчанка се появи в черно-бяла рокля на Джон Галиано, която самата тя е представяла в дефилето пролет/лято 1996 г.

С въпросното модно творение Хелена дойде на партито след Оскарите, организирано от списание Vanity Fair. С този свой ход Кристенсен не само доказа, че модата от 90-те се е завърнала с пълна сила, но и че самата тя не е качила и грам от най-ангажираните си години на модел.

55-годишната сподели снимки „сега и преди“ в своя Instagram профил и написа: „Толкова съм развълнувана, че успях да вляза в една от любимите си рокли, които съм носила на подиума през 1996 г.“

Скулптурираната по тялото рокля с едно рамо включва дизайн с черно-бял детайл. Кристенсен все пак добави шеговито: „Корсетът не е напълно затворен, но това ще бъде моята малка тайна“.

Естествено, известни приятели на модната икона бързо се включиха в секцията за коментари, за да ѝ направят куп комплименти за това колко зашеметяващо продължава да изглежда и до днес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

„Очарователна котка! Хареса ми да те видя в това!“, написа Синди Крауфорд, а Джиджи Хадид също се възхити на добрия външен вид на Кристенсен с думите: „Страхотно!“.

Други фенове коментираха неостаряващия външен вид на синеоката брюнетка като: „Коя снимка е от '96 година и коя от сега?“, а друг отсече: „Веднъж супермодел, цял живот супермодел“.

Някои фенове отбелязаха, че роклята на Кристенсен не е запазена само за нея, а същият дизайн в момента е достъпен за закупуване в Tab Vintage на цена от 10 985 щатски долара.

Сидни Суини

Сидни Суини на партито след Оскарите; Снимка: Getty Images

Не само Хелена направи завръщане в миналото тази неделя. Самата Барби, Марго Роби, съживи друг тоалет от 1996 г., показвайки стегнатите си крака в златист корсет на Mugler, докато актрисата Сидни Суини също пътува назад във времето, пристигайки на събитието в същата прилепнала рокля на Marc Bouwer която Анджелина Джоли носеше на Оскарите през 2004 г.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари