IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за нов маникюр – дизайни, подходящи за бадемови нокти

24 март 2024 13 30

Класическата форма създава елегантност и стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато говорим за маникюр, не става дума само за лаковете и ноктопластиката. Формата ви може да направи всичко много по-различно, когато става въпрос за намирането на перфектния маникюр. И докато заоблените, овалните и дори стилетните форми имат своите любители, има нещо в бадемообразните нокти, към което непрекъснато се връщаме. Леко заострените върхове удължават нокътя, а стесняващата се U-образна форма прави пръстите да изглеждат деликатни и тънки. 

Въпреки че на хората с естествено по-къси нокти може да се наложи да използват акрил или удължители, за да постигнат перфектната бадемовидна форма, усилието си струва. 

Дизайни за бадемов маникюр, които да опитате

Класически нюд

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Има нещо в удължената форма на бадем, което издига дори най-простия маникюр. Даваме ви пример с този нюд оттенък, който изглежда още по-шик в съчетание с класическата форма на ноктите. 

Розов досег

Ако сте любители по-скоро на минималистичния маникюр, значи този елегантен и ненатрапчив подход ще ви хареса. Извитата линия добавя приятен контраст и ярък цвят, докато заостреният край допълва бадемообразните нокти. 

Хром

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte (@charsgelnails_)

Не е тайна, че хромираните нокти стават все по-популярни, до голяма степен благодарение на Хейли Бийбър и нейните многообразни остъклени маникюри. Можете да изберете всеки цвят по ваш избор, но ние харесваме особено много това бледо бебешкорозово и финия сребрист ефект на покритието. 

Фин порцелан

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Можем да се взираме в тези сложни детайли на фини нокти, вдъхновени от порцелана, с часове – колкото по-дълго гледате, толкова по-впечатляващи стават. И докато повечето от нас може да не са в състояние да пресъздадат тези нокти сами, мислете за тях като за най-добрия тест за истинския професионалист. 

Идеи за нов маникюр – опитайте цветни френски връхчета

Разделен френски маникюр – стилната опция на вечната класика

Авокадо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte (@charsgelnails_)

Ако търсите начин да разнообразите класическия френски маникюр, ние имаме предложение за вас. Този дизайн, вдъхновен от любимото ни авокадо, подчертава бадемовата форма, като същевременно удължава ноктите. Още повече привлича окото чрез тройния връх за допълнителен обрат на класическия френски стил. 

Разнообразие

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte (@charsgelnails_)

Понякога повечето е повече. Не можем да спрем да мислим за този комбиниран маникюр. Най-хубавото от всичко е, че е безкрайно адаптивен – заменете животинските щампи с любимите си дизайни или пък цветето с многоцветен френски връх. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари