IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разделен френски маникюр – стилната опция на вечната класика

4 февруари 2024 16 30

Заложете на нещо различно тази година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако и вие като нас търсите нови начини да носите френски маникюр, тогава ще харесате най-новата модерна опция на вечния дизайн – разделения френски маникюр. Помислете за класическата, позната вариация, но разделена точно по средата. Подобен ефект вече видяхме по ноктите на Адел и Сидни Суини, които се довериха на знаменитата маникюристка Зола Ганзигорт. 

Независимо дали избирате живи цветове, фини нюанси или сложен дизайн, тази нова тенденция в маникюра е универсален и стилен начин да направите изявление. Вижте как да постигнете този външен вид, включително и няколко нагледни примера за вдъхновение преди следващия ви час при маникюриста ви. 

Разделен френски маникюр – какво е това?

За разлика от традиционния френски маникюр, където върховете на ноктите са лакирани в бяло, а останалата част е в нюд или естествен цвят, разделеният френски маникюр покрива само половината от върха на нокътя, разделен с вертикална линия, така че само една четвърт от нокътя е действително лакирана. Въпреки че често се използва характерният бял цвят, тази опция ви позволява да бъдете креативни. Можете да изпробвате различни цветове, шарки или текстури за върха, докато останалата част остане неутрална

Как да носите маникюра?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)

Този маникюр наистина може да подхожда на всяка визия. Ако искате нокти, които могат лесно да преминават от ден към нощ, помислете дали да не изберете плътен неутрален цвят, като червено, розово, кафяво или черно. Дръзките и живи нюанси могат да добавят индивидуалност, а ако искате наистина да бъдете креативни, можете да добавите шарки, дизайни или дори 3D елементи, като кристали, за допълнителен ефект. Ключът е да постигнете баланс, който отразява вашия стил – независимо дали е шикозен, остър или причудлив. 

Нов маникюр – опитайте дизайн на счупено стъкло

Нова година, нов маникюр – най-популярните тенденции за годината

Маникюр за 2024 – кои ще са водещите тенденции

Как да постигнете визията?

Постигането на разделен френски маникюр е изненадващо лесно. След като нанесете основен цвят, можете да нарисувате малка точка в центъра на нокътя с инструмент за точки и да пуснете хоризонтална линия отляво или отдясно, в зависимост от това с коя ръка работите в момента. След това нарисувайте друга линия вертикално надолу по центъра до върха на нокътя. Това ще образува малък правоъгълник, който след това можете да запълните с вашия лак.

След като усъвършенствате техниката, можете да експериментирате с различни форми, като полумесеци, диагонали или графични шарки. Какъвто и дизайн да изберете, завършете с топ лак за полиран и дълготраен завършек. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари