IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона остаря, отлага концерт отново заради травма

2 март 2020 17 50

Певицата падна на сцената, отмени участие в Париж за трети път

Снимка: Bgnes

Колкото и да се опитва да надвие годинките със спорт, йога, хранене и процедури, Мадона вече е на 61 и тялото ѝ очевидно не издържа на високото натоварване, на което го подлага. След като падна от стол на концерта си миналия уикенд, дивата е нанесла големи щети на коляното си и за трети пъти отмени участието си в Париж.

Звездата се извини на феновете в Instagram, като написа: „Ако само коленете не се усукваха, а хрущялът не се разкъсваше, не се наранявахме, а сълзите ни никога не падаха от очите ни... Но уви, това се случва и слава богу, защото ни напомня, че сме хора.“, обясни Мадж в мрежата.

Звездата добави, че е паднала преди броени дни на сцената и по лекарско нареждане трябва да лежи няколко дни.

Парижани ще бъдат доста разочаровани, защото това е третият път, в който поп кралицата отменя концерта във френската столица в рамките на два месеца.

В официалния сайт на турнето на Мадона срещу участието ѝ в Париж пише, че е отменено, но продажбата на билети за следващите дати върви активно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Боби ( преди 4 години )
Заглавието на статията ви е отвратително и ейджистко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Медия ( преди 4 години )
Ами няма да скача и подскача... всичко си има граници...да се правиш на млад е хубаво но природата е по- могъща от всичко...А Мадонна страшно много остарява като Едит Пиаф...определено наркотиците не прощават
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар