IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда защитава планетата онлайн

5 април 2020 16 30

Актрисата се бори за по-добро бъдеще дори по време на пандемия

Снимка: БГНЕС

Джейн Фонда изненада феновете си, когато се появи в платформата TikTok и първото ѝ видео беше свързано с физически упражнения. 82-годишната актриса показа как е поддържала форма през 80-те години и как го прави сега в социалната изолация. „Здравей, TikTok! Тренирам, за да спася планетата“, казва тя в краткия клип.

Във видеото се вижда как Фонда е легнала на едната си страна и започва леко да повдига краката си. Тъй като TikTok се използва главно от млади хора, актрисата ги подкани да я проверят в Google, за да разберат точно коя е Джейн Фонда. Тренировката обаче продължава само няколко секунди, след което звездата започва да говори за истинската причина, поради която се появява в платформата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda) on

„Това, което наистина искам да направите, е да работите за планетата. Климатичната криза е истински проблем и затова независимо дали сте на дивана или на постелката за йога, присъединете се към моя онлайн протест. Бъдещето има нужда от вас. Аз имам нужда от вас“, казва Фонда. 

Този петък тя и някои от известните ѝ приятели ще започнат онлайн версия на своя известен природозащитен протест, който се случваше в края на всяка седмица във Вашингтон. Тъй като в момента няма как да излизат навън, Фонда приканва всеки, който иска, да се присъедини към нея онлайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda) on

Освен че се грижи за планетата, актрисата признава, че поддържа физическата си форма. В интервю за „The Hollywood Reporter“, тя споделя, че ходи в близък фитнес. „Слагам ръкавици, маска и си взимам антибактериални кърпички. Тренирам в продължение на един час“

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари