IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нанси Карабойчева показа малкия Матей

25 септември 2020 14 40

Мис България 2013 г. му направи погача

БГНЕС

Първи снимки на малкия Матей показа Нанси Карабойчева. Близо 40 дни след като роди момченцето си, Мис България 2013 г. реши да го представи официално в социалните мрежи.

„В неделя беше погачата на моето прекрасно момче. Първият му празник, първата му среща с много хора, с много каки (повечето лели, ама айде)“, написа младата майка в Instagram, където сподели кадри от празника, на който е поканила най-близките си жени, които да орисат детето.

Карабойчева, която е омъжена за волейболния национал Добромир Димитров, не скри, че се вълнува изключително много, защото момченцето ѝ расте много бързо:

„... Не знам кога мина повече от месец и половина, откакто сме заедно. Най-смисленият, истински и пълноценен период от живота ми!“.

По думите на модела, заедно с детето ѝ се учат на много нови неща, но единственото нещо, на което не трябвало да се учи, е това как да обича малкия Матей.

„Страшно съм благодарна, че вече знам наистина какво значи майчината любов. И... да, нещо несравнимо и неописуемо е, вълшебно!“, написа още щастливата майка, която на една от снимките държи бебето заедно със своя съпруг.

И тъй като Нанси показва бебето за първи път в лице, тя побърза да попита последователите си на кого прилича то – на нея или на половинката ѝ.

„Наясно съм, че е много малък и тепърва още доста ще се променя, но за момента... след време пак ще се допитам за мнение“, сподели още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари