IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луиза Григорова с погача за бебето

9 ноември 2020 17 50

Малкият Бран стана на 40 дни

IStockphoto

Как лети времето? Сякаш много бързо минаха деветте месеца от бременността на Луиза Григорова-Макариев, а сега тя държи в ръцете си своя син и дори му направи погача. Младата майка се похвали, че бебето вече е станало на 40 дни, което предполага да извика своите най-близки жени, за да го орисат.

„Първият ни празник! Погачата на Бран!“, написа актрисата и сподели кадър от радостния повод в своя профил в Instagram.

На снимката Луиза позира заедно с бебето на фона на украса от множество балони в различни цветове и големи плюшени мечоци.

„Беше страхотно изживяване. Всеки ден с него е благословия!“, сподели още тя.

За повода актрисата е избрала черна спортна рокля, мрежест чорапогащник и кубинки с по-дебела подметка. Косата ѝ пада свободно върху раменете, разделена на път.

„Винаги сте била красива, но сега излъчвате безмерно щастие и светлина!“, коментира последователка на Макариев под кадъра. Други също се включиха с пожелания за нея и бебето.

Както вече писахме, Луиза Григорова роди на 27 септември. Бебето е първо за нея и съпруга ѝ Мартин Макариев, който има по-голям син от първия си брак.

„Новата ми роля „МАМА“ се оказа най-вълнуващата! След един изминал месец заедно, разбрах, че това да съм майка ми идва отвътре, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с Мартин Макариев с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!“, сподели наскоро щастливата майка.

В един и същи ден с актрисата роди и нейната колежка и приятелка Весела Бабинова, която скоро трябва да се похвали с погачата на нейното момиченце. Двете често разхождат децата си заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари