IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ех, че домакиня: Любимите битови задължения на кралица Елизабет Втора

2 декември 2020 16 30

Оказва се, че тя обича да мие чинии

Снимка: БГНЕС

Пол Бърел, който служи като лакей на Елизабет II, а след това като иконом на покойната принцеса Даяна, сподели нови подробности от ежедневието на кралицата. Оказва се, че главата на кралското семейство никога не участва в готвенето, но тя е щастлива да мие чиниите – особено когато живее в провинцията си в Балморал.

„Тя обича да прави пикници, но цялата храна вече е приготвена“, каза Пол за подкаста на The Secret. „Обича да мие чиниите. Слага ръкавиците си, и мие чиниите.“

Що се отнася до диетата, кралицата се отличава с „огромна самодисциплина“ и яде „изключително малки порции“. Дори по новогодишните празници Елизабет не променя навиците си и не си позволява да преяжда.

След въвеждането на нови правила за карантина във Великобритания, се появиха въпроси с кого кралицата ще празнува Коледа през тази трудна година. Факт е, че на фона на пандемията от коронавируса, британците имат право да събират само три семейства под един покрив по празници.

Предполагаше се, че Елизабет II определено ще покани в Уиндзор, където се изолира с принц Филип, принц Уилям и Кейт Мидълтън, но близки до кралското семейство съобщават, че самите херцози няма да искат да излагат баба си на риск, тъй като по-големите им деца ходят на училище, където са в контакт с връстниците си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари