IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промяна за Коледа – Бритни Спиърс отряза косата си

17 декември 2020 15 00

Вижте дали новата ѝ прическа се хареса на феновете

БГНЕС

Време е за промяна! Това ни казва Бритни Спиърс, която реши да отреже дългите си руси кичури малко преди Коледа. Със серия от снимки тя показа новата си прическа в Instagram, а феновете ѝ не спряха да я поздравяват за решението.

Певицата, чиято грива бе с дължина малко под бюста ѝ, вече е с много по-къса коса. След като дълги години тя си поставяше екстеншъни, за да изглежда по-добре, а след това пусна косата си, сега тя е решила да се подстриже в стил шаг.

Новата прическа на Спиърс прилича много на късия боб, който много звезди избраха за своята нова визия през 2020 г. При него обаче кичурите не са перфектно изправени, а по-скоро рошави, като дължината им е между брадичката и рамото.

„Изглеждаш великолепно!“, „Обсебена съм от твоята нова прическа“, „Боже мой, шаг. Перфектна е!“, пишат последователи на изпълнителката в социалните мрежи.

Наред с поздравленията за прическата тип шаг, някои отбелязват, че Бритни не изглежда добре на снимките. Черният ѝ молив винаги е размазан, като си личат сенките под очите.

„Това момиче не е добре. Това не е нормално поведение“, коментира друг фен под една от снимките на певицата в близък план.

Промяната на Бритни Спиърс идва точно в седмицата, в която нейният баща Джейми сподели пред медиите, че не е говорил с нея от август. Тогава двамата се видели за последно, за да обсъдят попечителството с адвоката ѝ.

„Обичам дъщеря си и много ми липсва“, казва той и изтъква, че тя все още е емоционално нестабилна и се нуждае от специални грижи.

Спиърс бърза да изпрати 2020 г., която бе доста трудна за нея. Въпреки проблемите, свързани със спора за това кой да отговаря за нея и финансите ѝ, тя успя да изненада най-верните си почитатели, пускайки нова песен. При това тя е в сътрудничество с момчетата от Backstreet Boys, които бяха доста харесвани през 90-те също като нея. Парчето се казва Matches и напомня много на онова славно време, в което изпълнителката бе във вихъра си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари