IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

2021 година е тук! Как български звезди я посрещнаха?

5 януари 2021 12 30

Николета Лозанова избра Малдивите

IStockphoto

Българите посрещнаха новата 2021-а година без пищни тържества и заря по площадите. Много хора на изкуството останаха при семействата си и споделиха, че за първи път от доста време насам не са ангажирани заради коронавируса.

Въпреки предупрежденията за социална дистанция и мерките, свързани с пандемията, много наши известни личности избраха да заминат надалеч за празниците и да празнуват на топло.

Ето къде се поздравиха някои бг звезди за настъпването на 2021 г.:

1. Николета Лозанова

Моделът избра да отиде на Малдивите, където да събере тен и да посрещне новата 2021 г. Тя и половинката ѝ Ники Михайлов споделиха горещи кадри от плажа.

„Нова година, ново аз. Наричай ме Проблем Лозанова“, написа тя в Instagram, където зарадва почитателите си със серия от снимки по бански.

От своя страна футболистът сподели в социалната мрежа какво е най-важно за него в живота, показвайки как целува Николета на Малдивите – здравето, неговата мисия и хората, които обича.

2. Антония Петрова-Батинкова

„За щастие цялото семейство изкара коронавируса. Имаме всички възможни антитела и можем да пътуваме“. Това сподели малко преди Коледа Антония Петрова-Батинкова и загатна, че ще бъде зад граница за празниците. Наскоро тя качи снимки в профилите си в социалните мрежи, от които става ясно, че е посрещнала 2021 г. в топлите страни.

Според някои източници, Мис България 2009 и съпругът ѝ, също са били на Малдивите. За пореден път те взимат и сина си Благовест, който пътува с тях от малък.

„Весела Коледа и честита нова 2021 г.“, написа Батинкова и качи снимки от празненството на плажа, където се е снимала с Дядо Коледа по бански.

3. Гери-Никол

„Честити нови мечти! Нови дни! Нови желания! Нови пътища! Честито ново ти!“, написа певицата. Тя сподели зашеметяващи снимки, направени на фона на залеза на остров Бали.

Певицата показа новата си златиста рокля. Не е ясно дали с нея е била за партито по случай настъпването на 2021-а или кадрите ѝ са от нейната последна ваканция в средата на декември миналата година.

Поздравявайки последователите си в Instagram, Гери-Никол обяви, че скоро ще пусне новата си песен, която е с видеоклип, заснет на лазурния бряг на индонезийския остров Нуса Пенида.

4. Златка Райкова и Благой Георгиев

Известната двойка предпочете да не пътува надалеч за празниците. Футболистът и половинката му първо бяха на спа почивка, след което посрещнаха 2021 г. в Свети Влас.

В своя профил в Instagram Георгиев показа, че освен с най-малкия си син – Благой, той е бил и в компанията на двете си деца от брака му с Христина Витанова.

„Весело посрещане на Новата година. Бъдете Благословени“, написа той, споделяйки снимка със Златка Райкова край елхата. Двамата са прегърнали Йоана и Давид.

5. Яна Маринова

Красивата българска актриса избра уюта на своя дом за празника по случай настъпването на 2021 г. Това става ясно от нейни снимки в социалните мрежи. На тях, дори и без грим, Маринова изглежда чудесно.

„Наздраве, приятели. Изумително е как огънят и опитната ръка превръщат стъклото в изкуство. Огнено конче ме черпи с отлежал коняк и ми нашепва да държа ума си хладен, а тялото горещо през 2021. И понеже съм огнена зодия, и родена в годината на коня, мисля да го послушам...“, написа тя в Instagram.

Маринова се е снимала до запалената камина и зове почитателите си да се вслушват в сърцата си и да бъдат разумни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари