IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак недоволство: Показаха ли принц Хари и Меган Маркъл неуважение към кралица Елизабет?

28 февруари 2021 16 30

Коментира кралски експерт

Снимка: БГНЕС

Поредна доза недоволство от кралското семейство се изсипва върху Меган Маркъл и принц Хари. Причината е, че херцогът и херцогинята на Съсекс не променят стила си и решават да не информират предварително Елизабет II, че са се съгласили да дадат откровено интервю на Опра Уинфри.

Вече е ясно, че записаната 90-минутна програма ще се излъчва в началото на март. По-рано постъпката на принц Хари и Меган Маркъл беше наречена рекламен трик и „сълзливи глупости“, а сега съпрузите бяха критикувани за липсата на „елементарна учтивост“.

„Ако ще взривите ядрена бомба като тази, като се съгласите на голямо интервю, което несъмнено ще привлече вниманието, тогава за благоприличие бихте могли да кажете на кралицата за това, кажете на баба какво ще правите “, коментира кралският репортер Ръсел Майърс в шоуто на Лотарингия. „От Двореца заявиха, че не е трябвало да бъдат предупредени, то това е направено само от учтивост.“

По-рано източници от близкия кръг на Съсекс казаха пред британския вестник Evening Standard, че двойката все още поддържа топли отношения с Елизабет. Двойката не е длъжна да докладва на кралицата, тъй като вече не представлява кралското семейство, а интервютата за американските телевизионни канали не са изключение.

Колегата и близка приятелка на Опра, Гейл Кинг, увери, че Хари и Меган са позволили на телевизионната водеща да задава всякакви въпроси. Ръсел Майърс е уверен, че това ще има ужасни последици.

„Историята се случва пред очите ни. Всеки път, когато кралските особи се съгласят да бъдат откровени в интервюта, последиците са катастрофални. Вижте принц Андрю, спомнете си интервютата с Даяна и Чарлз – все още говорим за това“, добави журналистът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари