IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Australian Open – Гришо и Лолита на почивка във Флорида

23 февруари 2021 14 30

Двамата разпускат в луксозен комплекс

БГНЕС

След изтощителните дни в Мелбърн, прекарани на кортовете на Australian Open, Григор Димитров се нуждае от малко почивка. И за да презареди батериите, той отново разчита на подкрепата на Лолита Османова. Неотлъчно до него, тя го заведе до Маями бийч, Флорида, където да се отдадат на релакс и романтика.

В своя втори профил в Instagram, където тя се подвизава с прякора Рейна Долорес, рускинята се отбеляза от лъскавия комплекс St Regis Bal Harbour Resort. Там, на фона на палмите, под слънчевите лъчи, тя позира за снимка с бяла рокля.

В своята история красавицата сподели още снимки от мястото, на което е заедно с българина. Тя обаче не е уточнила дали двамата са пристигнали там още за Свети Валентин и въобще къде са прекарали празника.

Следващият турнир на Гришо е чак на 15 март, в Акапулко. Дотогава той има достатъчно време, за да обърне повече внимание на приятелката си и да се настрои отново за игра след контузията в кръста, която получи наскоро.

След откритото първенство на Австралия, Димитров все пак успя да се завърне в топ 20 и в момента е на 17-та позиция.

„Може още да не съм там, но съм по-близо, отколкото бях вчера“, пише тенисистът в социалните мрежи, към една от снимките, която най-вероятно Лолита му е направила по време на тяхна разходка в Мелбърн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари