IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На мама момчето: Барън Тръмп стана на 15

24 март 2021 14 50

Мелания със странно пожелание в Twitter

БГНЕС

Барън, който е едно от петте деца на бившия американски президент Доналд Тръмп, празнува рожден ден. Той е и единствен наследник за майка му Мелания, която не пропусна да го поздрави за това, че става на 15 години.

„Честит рожден ден“ – кратко, точно и ясно, точно в стила на бившата първа дама, която ползва и неговите инициали. Тя сложи и снимка, на която има черни балони с хелий във формата на цифрите 1 и 5.

Публикацията на г-жа Тръмп бързо събра безброй харесвания и над 5 хиляди коментара. Докато едни я поздравяват и желаят на детето много здраве и успехи в училище, други се фокусират върху това, че цветът на балоните не е най-подходящ за рожден ден.

„Можеше да намериш по-весела снимка“, пише потребител, намеквайки че като майка, тя не може да няма кадър с детето си. От друга страна има вероятност тя да не желае да качва негови снимки в публичния си профил.

След като загуби изборите, Доналд се премести да живее в луксозната си резиденция Мар-а-Лаго, Флорида, заедно със Съпругата му и техния син. Както и досега, момчето предпочита да страни от камерите.

Какво не знаем за Барън Тръмп?

Той бе първото момче от 60 години насам, което живя в Белия дом с родителите си след сина на Джон Кенеди.

Според близки до семейството, „Барън е най-важното нещо в живота на Мелания“. Тя много държи на неговото възпитание и образование. Ето защо след като Доналд Тръмп бе избран за президент, те двамата останаха известно време в Ню Йорк, за да може момчето да завърши учебната година. Едва след това бе преместено в частно училище в Мериленд.

Мелания и

БГНЕС

Доскоро Барън можеше да разполага с басейн, тенискорт, баскетболно игрище, собствен румсървис и киносалон, като му бе разрешено дори да води приятели в Белия дом. Но за да стане това, неговите телохранители са планирали най-малката подробност, за да бъде максимално защитен. И както вече неведнъж писахме, нито момчето, нито бившата президентска двойка, не поискаха да отглеждат домашен любимец.

Младият Тръмп просто няма време за разхождане на куче или хранене на рибки, защото е много любознателен от малък. Освен английски, той знае словенски, изучава и френски. Обича математиката и естествените науки, а откакто е тийнейджър, чете много и за програмиране. Негова страст е футболът, като с баща си играе голф, а понякога бие майка си на тенис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари