IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Дейвис разказва за родителството по време на пандемия

2 април 2021 10 50

Актрисата споделя, че няма достатъчно време за себе си

БГНЕС

Всички очакваме с нетърпение продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ по HBO, за да разберем как се е развил животът на четирите неразделни приятелки. Но преди това Кристин Дейвис, която изигра Шарлот Йорк, ни кани да надникнем в нейния дом, разказвайки за това справя ли се като родител по време на пандемията и намира ли време за себе си.

Усмихнатата актриса бе водеща на шоуто за запознанства Labor of Love, което тръгна по Fox миналата пролет. Близо година след това тя се подготвя отново да влезе в ролята на симпатична галеристка в And Just Like That. Но споделя, че ще ѝ е трудно, защото месеци наред се е посветила на отглеждането на малчуганите – Джема на 9 и Уилсън на 2.

„Напоследък се случва така, че се чувствам някак си по-емоционално“, обяснява звездата пред Self и уточнява, че дъщеря ѝ учи дистанционно и се налага да стои при нея и да ѝ помага, а синът ѝ, който е по-малък, също иска персонално внимание.

Кристин посочва, че се налага да пусне телевизия на по-голямото дете, за да приспи другото. „Да чукна на дърво, четем и пеем преди лягане, после се люлеем“, казва тя за момченцето, което вече само я вика за лягане, но и се сърди, когато тя заспива до кака му.

„Сексът и градът“,

БГНЕС

Каква е рутината на Кристин Дейвис преди заспиване?

Актрисата разкрива, че за разлика от други родители, тя не гледа новините у дома, защото ги намира за твърде шокиращи.

„Имам две кучета, те обикновено са в стаята на дъщеря ми, при нас и в един момент заспиваме заедно. Целият проблем е в това. Аз съм толкова изморена. Тя иска да я държа за ръка и заспивам... И тогава трябва да стана от леглото и да отида да чистя кухнята или каквото и да било“, разказва Дейвис, която до някаква степен е истинската Шарлот от „Сексът и градът“ в реалния живот. Също като нея има две деца и понякога не смогва с домакинската работа и е на ръба на нервна криза.

Релакс след като децата заспят

„Моят уелнес, ако искате да го наречете така, е да се опитам да спя“, разкрива актрисата, която преди години е била учител по йога и използва някои асани за успокояване и релаксация преди лягане. Днес тя иска да намира повече време за упражнения.

Тъй като през целия ден тя върши куп неща и често носи сина си на ръце, Дейвис се оплаква от болки в гърба. Тя споделя пред Self, че топлият душ или горещата вана преди лягане ѝ действат много отпускащо.

Кристин Дейвис,

БГНЕС

„Аз съм зодия Риби, а и гърбът ми ме боли през повечето време. Искам просто да лежа там в гореща вана. Това не се случва много често, но когато се случи, е страхотно“, смее се тя.

„Винаги съм с дефицит на витамин D по някаква неизвестна причина. Затова преди лягане го приемам и лежа на загряващата ми подложка. Просто ми трябва топлина“, разказва още Кристин.

Кристин Дейвис признава, че почти няма време за себе си през деня, като може да отдели най-много час-два за почивка вечер. Ставайки в пет сутринта, за да нахрани кучетата, тя отново е на крак и вече приготвя закуска, после тръгва по задачи или се занимава с ученичката и по-малкия ѝ брат.

„Просто правя най-доброто, което мога. Трябва просто да си напомняте всеки ден: „Аз правя абсолютно всичко, което мога!“... Никой не е перфектен!“, казва още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари