IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи: Започвам да приличам на баскетболна топка

13 април 2021 11 00

Изпълнителката чака първото си дете

Снимка: Getty

Холзи съвсем скоро ще се срещне с първото си дете.

Изпълнителката, която чака бебе от приятеля си Алев Аудин, показа как върви бременността и колко е наедряло коремчето ѝ. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която удобно се е настанила в жълт фотьойл, а до себе си държи баскетболна топка. Облечена само със сутиен и спортни панталони, Холзи пита феновете си дали има разлика между корема и топката.

„Става ми все по-трудно да открия десетте разлики“, шегува се Холзи. Кадърът веднага събра хиляди харесвания и коментари от фенове и приятели на звездата. „Тези снимки ме правят много щастлив“, „Крещя от вълнение“ и „Ти си най-прекрасната бъдеща майка“ е само част от написаното в социалните мрежи.

През януари тази година Холзи обяви, че чака първото си дете. Новината изненада всички, след като изпълнителката рядко говори за личния си живот и дори не беше споменавала, че отново е във връзка. „Изненада“, написа тя под серия от снимки, на които показва бременното си коремче. Алев Аудин веднага побърза да напише коментар, като заяви, че сърцето му е изпълнено с любов и няма търпение да се запознае с малкия човек.

Ден след като сподели щастливата новина, Холзи публикува снимка на корема си, показвайки белезите от множеството операции, през които е преминала, за да се справи с ендометриозата. „Белезите ми дадоха този ангел“, написа тя под кадъра. Наскоро изпълнителката заяви, че бременността е била напълно планирана, като зачеването е било доста трудно.

През 2016 година Холзи говори открито за репродуктивните си проблеми пред списание Rolling Stone. Тя споделя, че е забременяла през 2015 година, но е направила аборт няколко минути преди концерт. Все пак звездата се качва на сцената и продължава с изпълненията. Добавя, че по онова време се е обвинявала за загубата на детето, защото ужасно много е искала да бъде майка.

Сега, 6 години по-късно, мечтата на Холзи е напът да се сбъдне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари