IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс, какво е станало с косата ти?

15 април 2021 18 00

Певецът се опита да скрие белите косми

БГНЕС

Какво се случва, когато един мъж, наближавайки 50-те, решава да се боядиса сам? Отговор на този въпрос дава съпругата на Роби Уилямс, показвайки новата му прическа. В своя профил в Instagram Айда Фийлд качи забавно видео, с което показа как изглежда попизпълнителят след като скрил от нея за промяната.

„Какво става с теб? Изглеждаш различно“, казва тя, насочвайки камерата към него.

„Боядисах веждите си“, споделя гузно той и допълва, че направил същото и с косата си.

Уилямс признава пред съпругата си, че не е потъмнил косата си заради това, че тя отдавна е побеляла, а защото просто така му харесва и искал малко да се позабавлява.

Смеейки се, Айда отбелязва, че боядисвайки се сам, Уилямс е пропуснал някои бели косми. На въпрос към него дали ще му позволи следващия път да участва, той отговаря с „Не“.

„Оу, аз харесвах сивото!“, „Харесвам тази коса. Роби, изглеждаш невероятно“, „За мен лично няма значение. Стига Роб да е щастлив!“, коментират последователите му в социалната мрежа.

Роби Уилямс и 41-годишната му половинка са щастливи родители на четири деца, последните две от които бяха родени от сурогатна майка. Певецът отпразнува първия рожден ден на най-малкия си син Бо Бенедикт с посивели коси, но явно е решил, че е време за промяна. Но както смятат повечето от феновете му, независимо с каква прическа е, за тях той винаги ще си остане същият чаровник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари