IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър похарчи над 1 000 долара за трева

15 юли 2021 11 00

Певецът бе забелязан в магазин в Лос Анджелис

БГНЕС

Джъстин Бийбър бе забелязан на пазар в Лос Анджелис. Но не си мислете, че си е купувал дрехи или нещо за хапване. Певецът е заснет в магазин за трева, като според информация на Page Six, той е похарчил над 1 000 щатски долара за най-различни продукти с нея.

„Той бе там около 20 минути, похарчи над 1 000 долара, много любезен, зададе много въпроси“, обяснява Брет Фелдман пред изданието.

Съпругът на Хейли Бийбър си е избрал няколко плодови аромата, които пушел с удоволствие в свободното си време.

Според служителите на въпросния магазин, Джъстин се интересувал от канабиса и употребата му за различни цели, говорейки за това, че иска да промени стигмата в обществото.

В документалната поредица Seasons, Бийбър разказва кога за първи път започнал да употребява наркотици.

„Първият път, когато пуших трева, беше в задния ми двор“, разкри той. По думите му, тогава много му харесало и след това започнал да си купува и да я употребява известно време.

В един момент, изпълнителят осъзнава, че става зависим от тревата и се опитва да я спре. „Не мисля, че е лошо. Просто за мен това може да е зависимост“, допълва той.

Не е ясно дали Бийбър е заснет в магазина с чисто рекламна цел или наистина си е накупил продукти с трева, които ще употребява.

„Не дава добър пример на младежите, които го слушат“, „Може да пуши трева заради заболяванията си“, пишат потребители на социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари