IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Венеция – Мария Бакалова на обиколка из Рим

15 септември 2021 08 30

Вижте кой придружава българката

БГНЕС

След като бе специален гост на шоуто на Dolce & Gabbana във Венеция и започна снимките на комедията „Сватбено пътешествие“, Мария Бакалова намери малко време за себе си. Българката сподели в Instagram, че е успяла да посети Рим, като публикува снимки оттам.

„Аз съм най-щастливият човек, изкарвайки си невероятно с Myha’la“, сподели актрисата, говорейки за своя приятелка, която явно ѝ е била гид из забележителностите на древния град.

Двете жени са се снимали на фона на един от символите на Рим – Колизеума, като по-късно към тях са се присъединили трима мъже, с които ги виждаме на кадрите.

В своя профил момичето, с което Бакалова прави своята обиколка, е споделило още фотоси от нея. От тях става ясно, че двете са се поглезили със сладолед, пица и паста.

Преди броени дни Мария остави за малко работата на снимачната площадка, за да направи видео в TikTok, с което да поздрави своята близка приятелка Мила Роберт (дъщерята на актрисата и певица Ваня Щерева). Там виждаме забавни моменти от морската им почивка, както и кадри от техните първи изяви в театъра и киното.

В началото на септември, малко преди официалната му премиера в София, излезе трейлърът към филма „Жените наистина плачат“, който е с участието на Мария Бакалова. Очаква се лентата да бъде представена днес, на 15 септември, по време на 25-ия София филм фест. Два дни по-късно тя тръгва и по всички кина в страната.

„Жените наистина плачат“, в който ще видим Мария с тъмна коса, участва в конкурсната програма „Особен преглед“ на кинофестивала в Кан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Веско ( преди 2 години )