IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елза Хоск отговори на критиките за голите снимки с бебето ѝ

16 септември 2021 15 00

Обвиниха я в детска порнография, тя ги изтри

БГНЕС

Елза Хоск отговори на критиките за голите ѝ снимки. Моделът ги изтри и посочи, че въпреки обвиненията, кадрите, на които е с бебето си, макар и двете да са без дрехи, не може да бъдат смятани за „детска порнография“, както някои посочиха в социалните мрежи.

Бившият ангел на Victoria’s Secret реши да се застрахова, като за всеки случай премахне трите кадъра, заснети в хотелска стая в Ню Йорк. В своята история в Instagram тя даде дълго обяснение за своята публикация и призна, че някой докладвал поста ѝ заради това, че на него 7-месечното ѝ дете е голо.

Според 32-годишната красавица, за нея е нормално да споделя подобни снимки, като по думите ѝ, много майки по целия свят се снимат голи с децата си. И изтъкна, че това е въпрос на личен избор – едни скриват лицата на наследниците си с емотиконки или въобще не ги показват, докато други не се притесняват от това, че те присъстват в социалните мрежи.

„Ако някой болен човек в интернет си мисли, че това е порно, това е негов проблем, а не на мен“, продължи тя, посочвайки, че не желае да живее в „страх от болни хора в интернет“.

Моделът призна, че държи на така наречения контакт „кожа в кожа“ с бебето, който много педиатри препоръчват.

Елза Хоск показа, че е в страхотна форма след раждането

Както вече стана ясно, моделът на Victoria’s Secret сподели провокативни кадри, заради които някои фенове я определиха за съвременната Мадона с младенеца.

„Нека ти разкажа за града, в който се влюбих в баща ти“, написа преди няколко дни тя в Instagram и показа как е с пухкавото си момиченце на ръце, докато двете гледат залеза над Ню Йорк.

И докато известната картина на Леонардо да Винчи от 15-и век изобразява Богородица, която държи Исус Христос без дрехи, сучещ от нея, идеята на фотосесията на Хоск бе съвсем различна и определено не допадна на една част от последователите ѝ в социалната мрежа.

Макар на кадрите, които вече са изтрити, да не се виждат интимните части на Елза, някои я порицаха за тяхното публикуване. По думите им, когато порасне, Туулики Джоа може да се срамува заради желанието на майка ѝ да я снима без дрехи.

„Наистина ли е добра идея да публикувате бебето си голо с всички отвратителни хора там?“, попита приятел на модела, като коментарът му събра над 500 харесвания. „Разбира се, това е нейното бебе, но никога не бих публикувала такива снимки“, пише друг, изтъквайки, че в мрежата има педофили, които обожават подобни на нейните снимки.

Според някои потребители, именно шведският произход на Хоск я кара да вижда голотата по различен начин, подобно на много други европейци. По-голяма част от последователите ѝ обаче я обвиниха, че подтиква към детска порнография.

Елза и нейният партньор Том Дейли станаха родители в началото на февруари. Оттогава русокоската споделя и кадри, свързани с майчинството, като един от първите с бебето показваше как го кърми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари