IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ицо Хазарта показа 6-месечната си дъщеря

20 септември 2021 14 50

Лятото за изпълнителя продължава 

БГНЕС

Кръвта вода не става. Това си мислят много от последователите на Ицо Хазарта, след като видят последното му видео във Facebook. В него главно действащо лице е най-малката дъщеря на рапъра, която той показва толкова отблизо за първи път.

За близо 20 часа клипът е събрал над 9 хиляди и 400 харесвания, като голяма част от коментарите под него са свързани с това колко много прилича бебето на него.

Изпълнителят е заснел детенцето си на плажа, докато си играе с кърпичка в ръце, седнало удобно на хавлията край морския бряг. То прави сладки физиономии и се клати, което умили неговите последователи.

„Каквото и да правите, прекрасен резултат“, „Едно към едно сте“, „Прекрасна, същата муцунка като твоята“, „Пухче сладко!“, пишат хората под поста.

Третата дъщеря на Ицо Хазарта се роди в началото на март, като вече е на 6 месеца. Тя има две по-големи каки – Аделина и Лора. И трите певецът рядко показва в социалните мрежи, а когато го прави, то те са снимани в гръб или отдалече.

През юли изпълнителят и половинката му отбелязаха първия имен ден на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари