IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев показа снимка от първия си учебен ден

15 септември 2021 17 40

Звездата си спомня с носталгия за деня

IStockphoto

Петнадесети септември се превърна в емоционален ден за Мона Гочев. Известната актриса и певица сподели в социалните мрежи, че първият учебен ден винаги е бил доста вълнуващ за нея. За радост на последователите си, тя качи колаж, на който я виждаме като първокласничка.

„Сърцето ми се свива – когато се сетя за онези години. Обичах да ходя на училище – естествено не толкова заради самото учене. Заради приятелите, заради новите запознанства, заради любимите учители, заради междучасията“, пише тя.

Влогърката показва как е изглеждала преди 22 години – с костюмче от тъмен деним, съчетано с така популярните по онова време бели якички. Днес тя си прави селфи в огледалото – със сиви дънки и бяла тениска, прибрана в тях.

„Спомням си, че си купувах сокче от 10 стотинки и пирожка за 40 ст., и с това джобните за деня приключваха. Понякога вместо закуска, си купувах дъвки турбо и после стоях гладна цял ден. Беше супер!“, продължава Мона.

Гочев, чийто син Никола е още в детската градина, пожела „слънчева и успешна година на всички прекрасни дечица и техните учители“.

Днес, когато всички тръгват на училище, си спомняме за ролята на актрисата в българския сериал „Революция Z“, който показваше действителността в училищата. Там тя бе ученичка с музикални заложби и мечти, която понякога бягаше от час и правеше глупости като всички тийнейджъри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари