IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев с 30-дневно предизвикателство за влизане във форма

2 април 2021 17 40

Актрисата иска да се пречисти

IStockphoto

Тридесетдневно предизвикателство за отслабване и пречистване стартира Мона Гочев. Младата актриса и певица сподели в социалните мрежи, че всяка година по това време предприема тази стъпка, за да влезе отново във форма.

Звездата от сериала „Революция Z“ сподели, че не е привърженик на гладуването. И изтъкна, че преди пробвала да изкара житния режим на Петър Дънов, но не се чувствала добре и решила да се ориентира към нещо друго, което не носи със себе си йо-йо ефект и същевременно я кара да се чувства щастлива.

„При мен нещата трябва да се променят генерално. Трябва да си наложа някакви правила и ограничения в началото, а след това постепенно да си изградя навици, които не само ще ми помогнат да изглеждам по-добре, но и да се чувствам по-добре“, обясни Гочев.

Мона сподели колаж от две снимки, на които показва фигурата си с разлика от два месеца – преди и след стартирането на по-здравословния режим. „И си признавам, че тогава не тренирах, но пък нонстоп тичах след току-що проходилия Никола“, казва влогърката.

Какво включва 30-дневното предизвикателство на Мона Гочев?

Младата майка е решила да изключи сладкото, хляба и консумацията на храна след 20 часа. Освен това смята да пие по минимум литър и половина вода на ден.

Друго важно нещо, на което тя залага – 20-минутна тренировка и 5 км ходене всеки ден.

Мона, която е доста активна в социалните мрежи, посочва, че смята да остави мобилния си телефон два часа преди лягане. „Това последното няма да ви помогне да свалите килограми, но със сигурност ще ви помогне да имате един по-хубав и здрав сън, а той е едно от най-важните неща за пълноценен живот!“, уточнява тя.

Актрисата ще споделя как върви промяната ѝ. Тя предизвиква съпруга си Радослав Гочев, както и всички нейни последователи, които имат нужда да влязат отново в дрехите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари