IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на принцеса Беатрис ще получи кралска титла

21 септември 2021 17 50

Синът на сестра ѝ Юджийн няма такава

БГНЕС

Новородената дъщеря на принцеса Беатрис най-вероятно ще получи титла, за разлика от сина на сестра ѝ Юджийн, който няма такава. Това съобщават медиите на Острова и уточняват, че званието няма нищо общо с британското кралско семейство.

Макар името на бебето все още да не е съобщено, пред него може да има титла, дадена от страна на родителите на бащата.

Мъжът на Беатрис – Едоардо Мапели Моци, произхожда от италианската аристокрация и баща му е граф. След тяхната сватба, той стана конт, докато принцесата се сдоби със званието контеса на Италия или т. нар. „Nobile Donna“.

„Едоардо е единственият потомък от мъжки пол, който да продължи фамилията“, каза пред Daily Mail таткото на Едуардо – Алесандро Мапели-Моци, още преди да се сдобие с ново внуче. Тогава той посочва, че то може да носи титлата граф или дона.

За разлика от принцовете Уилям и Хари, които са херцози – на Съсекс и Кеймбридж, принцесите Беатрис и Юджийн са с кралски статут, но не притежават титли, дадени им от тяхната баба. Ето защо и децата им нямат право на такива от страна на британската монархия.

принцеса Беатрис,

БГНЕС

През 2016 г. принц Андрю обяснява в свое интервю, че иска дъщерите му да водят нормален живот и да бъдат „модерни, работещи млади жени, които случайно са членове на кралското семейство“.

Юджийн с мило пожелание към сестра си и своята племенничка

Сестрата на принцеса Беатрис бе една от първите, които я поздравиха по случай раждането на нейната дъщеричка. Юджийн сподели непоказвана снимка на новите родители и написа:

„Поздравления за новия ви ангел. Нямам търпение да се запозная с нея и се гордея с вас. Ще се забавляваме толкова много, докато гледаме как децата ни растат“.

Принцеса Юджийн, която по-рано дари Джак Бруксбанк със син – Август, има и мило послание към своята племенничка. То гласи:

„Вече те обичам и от снимките мисля, че си просто страхотна... ще се забавляваме толкова много заедно“.

Принцеса Беатрис има доведен син

принцеса Беатрис

БГНЕС

Внучката на английската кралица, която сключи брак в разгара на пандемията на тайна церемония, има доведен син от Едуардо Мапели Моци – Кристофър Улф. Той е от предишния му брак с Дара Хуанг, която е архитект и дизайнер.

Според близки до двойката, Беатрис се е сприятелила с момченцето още от самото начало и заедно със съпруга ѝ поддържат приятелски отношения с неговата майка.

„Тази година имах голямата чест да стана мащеха и прекарах най-забележителното време, завръщайки се назад към някои от най-любимите ми приказки преди лягане“, коментира принцесата по повод връзката си с първото дете на Едуардо Мапели Моци. Тогава тя посочи, че подобно на много други деца, детето учи от вкъщи и тя му помага да развие своята креативност, четейки му различни истории.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари