IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа показа баща си по случай рождения му ден

7 октомври 2021 15 00

Сред гостите на партито е бил и Кобрата

БГНЕС

Андреа показа родителите си. Фолкпевицата направи изключение и сподели снимки и видео с тях, а повод за това бе 61-ият рожден ден на баща ѝ, който тя отбеляза с парти в София.

„Всеки ден за нашето семейство е празник, всеки ден е ценен, светъл и добър, благодарение на теб, Тате! Честит рожден ден, баща ми! Обичаме те безкрайно!!!“, написа тя към публикация, на която я виждаме да държи балон до човека, който я е създал и възпитал.

За рождения ден звездата е избрала тъмна рокля с флорални мотиви, отличаваща се с набори на ръкавите и долната част.

В клипа на певицата, посветен на празненството в скъп ресторант, освен Румен Андреев, виждаме и неговата съпруга Маргарита, както и сина им Йордан.

Според близки до фолкфурията, сред гостите за рождения ден бил и Кубрат Пулев, който въпреки раздялата си с нея, поддържа приятелски отношения с нейните роднини и много ги уважава.

Преди няколко дни Андреа сподели, че ще пусне неиздавана песен с колегата си Ангел, който почина наскоро заради усложнения с прекаран COVID-19. Тя изтъкна, че животът е несправедлив и не скри тъгата си:

„Когато записахме песента, не знаех, че в деня, в който ще я споделим със света ще е този ден – днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари