IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд празнува 6 месеца майчинство

13 октомври 2021 10 50

Актрисата споделя колко е щастлива с дъщеря си

БГНЕС

Шест месеца майчинство празнува Амбър Хърд. Актрисата и бивша жена на Джони Деп, сподели в социалните мрежи колко е щастлива със своята дъщеричка.

„Шестте най-добри месеца в живота ми, нейните първи шест месеца“, написа звездата в Instagram, публикувайки снимка с бебето.

На кадъра Хърд държи в ръце момиченцето, а усмивката на лицето ѝ е показателна, че откакто е майка, тя е съвсем различен човек. След месеци наред в съда заради развода ѝ, тя най-сетне може да се похвали, че се чувства добре.

Амбър изненада мнозина, обявявайки през юли, че вече има бебе. По-късно стана ясно, че е използвала сурогатна майка, за да се сдобие с дете, което не се притеснява да отглежда без мъж. Дори сподели, че се надява в бъдеще жените все по-лесно да стигат по този начин до люлката, а не да чакат годежен пръстен.

„Дъщеря ми е родена на 8 април 2021 г. Тя се казва Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на остатъка от живота ми“, сподели през лятото тя.

За шест месеца майчинство, актрисата е споделила само четири поста, свързани с бебето. Подобно на свои колежки, които се опитват да съчетават работата с отглеждането на своите деца, наскоро тя сподели, че определено влиза в графата „мултитаскинг мама“.

Преди броени дни звездата се върна от Париж, където бе сред звездите, участващи в дефилето на L'Oreal край Айфеловата кула.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Майка ( преди 2 години )
Няма по-хубаво от това да родиш, а след Джони, тази се взела насериозно и мисли, че сама ще се справи. Ама ще си намери скоро някой да плаща сметките
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар