IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс официално е разведена жена

18 октомври 2021 17 40

Всичко с Брайън Остин Грийн вече е в историята

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн вече не са семейство. Бившите съпрузи официално са разведени година след раздялата им.

Меган подаде документи за развод през ноември 2020 година след 10-годишен брак. По това време тя посочи като причина „непоправими неразбирателства“ и поиска споделено попечителство върху трите ѝ деца с Остин Грийн – 9-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 5-годишния Джърни. През май 2020 година Брайън заяви, че с Фокс са започнали да се отдалечават още в края на 2019 година.

Меган Фокс

Снимка: БГНЕС

„Нито един от нас не направи нещо лошо на другия. Тя винаги е била честна с мен и аз винаги съм бил честен с нея“, каза актьорът в подкаста си. Допълни, че е наясно, че Меган винаги ще обича него и семейството им, а раздялата е била наложителна, за да се запази всичко хубаво, което са постигнали дотук. „Независимо от случилото се, ние оставаме приятели и заедно ще отглеждаме децата си“.

Въпреки че не бяха официално разведени, Меган и Брайън започнаха нови връзки няколко месеца след раздялата си. От 10 месеца актьорът е във взаимоотношения с танцьорката Шарна Бърджис, с която в момента участва в шоуто Dancing with the Stars. „Тя е много отговорна, мила, грижовна, отдадена и забавна. Чувствам се благословен“, каза Остин Грийн през януари.

Що се отнася до Фокс, тя е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass, след което снимат и общ видеоклип към една от песните на изпълнителя. През февруари източник заяви, че Меган няма търпение да приключи развода си, за да бъде с Machine Gun Kelly. „Те плануват да бъдат завинаги заедно“, допълва източникът.

Актрисата заяви, че смята рапъра за своята сродна душа, а през последните месеци двамата не се притесняват да показват близост както в социалните мрежи, така и на светски събития. Наскоро влюбените участваха в първата си обща фотосесия, заставайки на корицата на списание GQ. Те споделиха снимки в профилите си в Instagram, допълвайки ги с мили послания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари